Komentara: 1
Pregleda: 1655

Raspisan konkurs za nadoknadu troškova prevoza studenata

05.02.2021. u 08:00h
Izvor: Subotica.com
Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost raspisao je konkurs za nadoknadu troškova prevoza studenata u međugradskom, odnosno međumesnom saobraćaju za 2021. godinu.
Raspisan konkurs za nadoknadu troškova prevoza studenata

Pod međugradskim, odnosno međumesnim prevozom studenata, podrazumeva se prevoz studenata između naseljenih mesta dve opštine, opštine i grada ili dva grada. Prigradske linije se ne regresiraju. 

Kako bi stekao uslov za pravo na regresiranje troškova prevoza, student treba da je stanovnik Grada Subotice, da putuje u međugradskom, odnosno međumesnom saobraćaju, da nije korisnik usluge smeštaja u studentskim centrima, da se školuje na budžetu Republike Srbije, da prvi put upisuje godinu studija na budžet i da nije korisnik stipendije i kredita od nadležnih ministarstava, Vlade Srbije, nadležnih pokrajinskih organa uprave, Pokrajinske vlade, lokalnih samouprava, Republičkog fonda za razvoj naučnog i umetničkog podmlatka, Fonda za stipendiranje darovitih studenata Univerziteta u Novom Sadu i drugih fondova i fondacija.

Zahtevi za regresiranje mesečnih karata predaju se u Uslužni centar Gradske kuće (Trg slobode 1), svakog dana do 17. februara, u terminu od 9 do 14 časova. Za dodatne informacije možete pozvati na telefon 024/626-928.

Dodatak: Konkurs za regresiranje prevoza studenata za 2021. godinu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1655
Povezane teme
konkurs studenti subotica regresiranje troškova javni prevoz studenti
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.