Komentara: 0
Pregleda: 2063

Raspisan konkurs za domaćine Kupa

03.02.2009. u 16:35h
Raspisan konkurs za domaćine Kupa

Direktor takmičenja Odbojkaškog saveza Srbije Dragan Tadić raspisao je konkurs za tehničke organizatore finalnih turnira Kupa Srbije u obe konkurencije.

Zainteresovani klubovi za oganizaciju 43. finalnog turnira Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica i 44. u konkurenciji odbojkaša. svoje prijave moraju da dostave najkasnije do ponedeljka, 9. februara do 13.00 časova.

Organizatori finalnih turnira Kupa Srbije, kao i polufinalni parovi u obe konkurencije biće određeni u sredu, 11. februara u 12.00 časova u beogradskom hotelu „M".

Plasman na 43. Finalni turnir Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica izborili su Poštar 064, Spartak Azotara iz Subotice, TENT iz Obrenovca i Crvena zvezda, dok su se na 44. finalni turnir Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša plasirali NIS Vojvodina iz Novog Sada, Partizan, Radnički Credy banka iz Kragujevca i Crvena zvezda.

Postavljeno pre 15 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2063
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.