Komentara: 4
Pregleda: 2485

Raspisan Javni konkurs za projekte u oblasti društvenog i humanitarnog rada

17.01.2014. u 14:45h
Izvor: RTV Yueco
Lokalna samouprava je raspisala javni konkurs za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekta u oblasti društvenog i humanitarnog rada za 2014. godinu.
Raspisan Javni konkurs za projekte u oblasti društvenog i humanitarnog rada

Konkurs je objavljen na veb-sajtu Grada Subotice, subotica.rs.

Prijava za konkurs može se preuzeti u Gradskom uslužnom centru, odnosno, sa veb-sajta grada Subotice. Prijava za dodelu sredstava po ovom Konkursu dostavljaju se neposredno Komisiji za dodelu sredstava u oblasti društvenog i humanitarnog rada sa naznakom «Prijava za konkurs za finansiranje ili sufinansiranje programa i projekta u oblasti društvenog i humanitarnog rada», predajom u Gradski uslužni centar, Subotica, Trg slobode 1 ili poštom.

Konkurs je otvoren do 31.01.2014. godine. Bliže informacije u vezi Konkursa mogu se dobiti u Sekretarijatu za društvene delatnosti Gradske uprave Subotica, Trg slobode 1, III sprat/307, ili na telefon 626-885.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 2485
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.