Komentara: 2
Pregleda: 2250

Rampa za osobe sa invaliditetom

09.11.2011. u 15:56h
Izvor: RTV Yueco
Rampa za osobe sa invaliditetom

Rotary klub Palić finansirao je izgradnju rampe za osobe sa invaliditetom na ulazu u biblioteku na Paliću. Vrednost rampe je oko 120 hiljada dinara, a novac je prikupljen tokom Urbanovih dana na Paliću, kada rotarijanci prikupljaju novac za određene humanitarne akcije.

Ova rampa, prema rečima direktora Biblioteke, doprinosi i izgledu, ali i funkcionalnosti biblioteke. Biblioteka i Rotary klub Palić već godinama imaju dobru saradnju i nadaju se da će se ona i nastaviti.

Izgradnju rampe pomogli su i mnogi sponzori, prijatelji Rotary kluba Palić, ali i svi ljudi dobre volje koju su dali svoj novčani doprinos za vreme Urbanovih dana na Paliću, kada su rotarijanci organizovali prikupljanje dobrovoljnog priloga.

Rotary klub Palić i dalje nastavlja sa sličnim akcijama. Sledeća koju će organizovati sa Rotary klubom iz Subotice, takođe će se ticati ove biblioteke, a reč je o ogradi koja će štititi zadnji deo dvorišta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2250
Povezane teme

rotary klub palić

rotary klub

biblioteka palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.