Komentara: 0
Pregleda: 2331

Radovi na vodovodnoj mreži u Subotici i prigradskim naseljima

10.03.2014. u 15:48h > 11.03.2014. u 12:22h
Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"
JKP "Vodovod i kanalizacija" tokom čitave nedelje izvodiće radove na vodovodnoj mreži na teritoriji grada Subotice, ali i prigradskih naselja.
Radovi na vodovodnoj mreži u Subotici i prigradskim naseljima

11. mart - Subotica

JKP "Vodovod i kanalizacija" obaveštava potrošače da će zbog planiranih radova na distributivnoj vodovodnoj mreži u utorak, 11. marta, u periodu od 8:30 do 10:30 časova, doći do obustave vodosnabdevanja u sledećim ulicama: u delu Zetske na potezu od Partizanskih baza do Heroja Pinkija, u delu Heroja Pinkija od Zetske do Tesline, u delu Partizanskih baza od Tesline do Zetske, kao i potrošači u Pesničkoj i ulici Geze Čata.

 11. / 12. mart - Mišićevo

U sklopu predsezonskih priprema, u utorak, dana 11. marta, u vremenskom intervalu od 9 do 12 časova potrošače u Mišićevu doći će do prekida u vodosnabdevanju zbog radova na vodozahvatnom objektu, a u periodu od 12 do 15 časova zbog radova na planskom ispiranju vodovodne mreže, doći će do smanjenja pritiska u mreži i pojave zamućenja vode.

Takođe, narednog dana, u sredu 12. marta, u periodu od 8 do 15 časova nastavljaju se radovi na planskom ispiranju vodovodne mreže, kada će takođe doći do smanjenja pritiska u vodovodnoj mreži i pojave zamućenja vode.

11. / 12. mart - MZ "Radanovac"

U sklopu predsezonskih priprema u utorak, dana 11. marta, u periodu od 8 do 16 časova, vršiti radovi na ispiranju vodovodne mreže na teritoriji MZ "Radanovac". Za vreme ovih radova moguće su pojave pada pritiska u mreži, kratkotrajnih prekida u vodosnabdevanju, kao i pojave zamućenja vode.

U sredu, 12. marta, u prepodnevnim satima, u periodu od 8 do 15 časova, preko uličnih hidranata vršiće se ispiranje mreže koja nije prstenasto povezana - tzv. "slepih" delova mreže.

12. / 13. / 14. mart - Stari Žednik

U sklopu predsezonskih priprema, u sredu, dana 12. marta. u vremenskom intervalu od 9 do 12 časova na teritoriji Starog Žednika doći će do prekida u vodosnabdevanju zbog radova na vodozahvatnom objektu, a u periodu od 12 do 15 časova zbog radova na planskom ispiranju vodovodne mreže doći će do smanjenja pritiska u mreži i pojave zamućenja vode.

Takođe, narednih dana, u četvrtak i petak, 13. i 14. mart, u periodu od 8 do 15 časova nastavljaju se radovi na planskom ispiranju vodovodne mreže, kada će takođe doći do smanjenja pritiska u vodovodnoj mreži i pojave zamućenja vode.

13. / 14. mart - Bački Vinogradi

U sklopu predsezonskih priprema, u četvrtak, dana 13. marta. u vremenskom intervalu od 9 do 12 časova, u Bačkim Vinogradima doći će do prekida u vodosnabdevanju zbog radova na vodozahvatnom objektu, a u periodu od 12 do 17 časova zbog radova na planskom ispiranju vodovodne mreže, doći će do smanjenja pritiska u mreži i pojave zamućenja vode.

Takođe, narednog dana, u petak 14. marta, u periodu od 8 do 15 časova, nastavljaju se radovi na planskom ispiranju vodovodne mreže, kada će takođe doći do smanjenja pritiska u vodovodnoj mreži i pojave zamućenja vode.

14. / 15. mart - Kelebija

U sklopu predsezonskih priprema, u petak, dana 14. marta. u vremenskom intervalu od 9 do 12 časova, na Kelebiji doći će do prekida u vodosnabdevanju zbog radova na vodozahvatnom objektu, a u periodu od 12 do 17 časova zbog radova na planskom ispiranju vodovodne mreže, doći će do smanjenja pritiska u mreži i pojave zamućenja vode.

Takođe, narednog dana, u subotu, 15. marta, u periodu od 8 do 15 časova nastavljaju se radovi na planskom ispiranju vodovodne mreže, kada će takođe doći do smanjenja pritiska u vodovodnoj mreži i pojave zamućenja vode.

JKP "Vodovod i kanalizacija" se zahvaljuju građanima na razumevanju, a ekipe na terenu trudiće se da radove obave u što kraćem roku.

Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2331
Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

radovi na vodovodnoj mreži

ispiranje vodovodne mreže

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.