• Pregleda: 3732

Radovi na vodovodnoj mreži na više lokacija

Saopštenje javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" u cilju najave planiranog održavanje vodovodne mreže na više lokacija u Subotici tokom kojeg će doći do totalnog ili delomičnog prekida dovoda vode u toku najavljenog perioda.
Radovi na vodovodnoj mreži na više lokacija
OBAVEŠTENJE ZA MZ ĐURĐIN

Obaveštavamo građane-korisnike naših usluga u MZ Đurđin, da će zbog planiranih radova na vodozahvatu, doći do prekida u vodosnabdevanju u petak, dana 08. aprila 2011. godine u periodu 08.00 do 12.00 časova.
 
OBAVEŠTENJE ZA GRAD SUBOTICU

Obaveštavaju se građani Subotice, potrošači naših usluga, da će se u subotu, dana 09. aprila 2011. godine vršiti radovi na reviziji transformatorske stanice na centralnom gradskom objektu vodosnabdevanja Vodozahvatu - I. Iz tog razloga je neophodno obustaviti rad ovog objekta u periodu od 08.00 do 12.00 časova.

Za vreme navedenih radova će doći do smanjenja pritiska i nestanka vode u Gradu. Uspostavljanje normalnog vodosnabdevanja se očekuje najkasnije do 14.00 časova 09. aprila 2011. godine. Nakon uspostavljanja normalnog vodosnabdevanja, može se očekivati blago zamućenje vode u cevovodima u naredna 24 časa.

OBAVEŠTENJE ZA MZ ALEKSANDROVO

Obaveštavamo građane-korisnike naših usluga, u MZ Aleksandrovo, da će zbog radova na planskom ispiranju gradske vodovodne mreže, koji će se vršiti svakodnevno od ponedeljka, 11. aprila, zaključno sa četvrtkom, 14. aprilom 2011. godine, u periodu od od 23.00 do 05.00 časova, doći do smanjenog pritiska u vodovodnoj mreži i moguće pojave zamućenja vode.Zahvaljujemo se na razumevanju potrošača.

 
Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"

povezane teme

3
Tanja Odgovori
U svetu se takvi radovi izvrsavaju iskljucivo nocu kako potrosaci ne bi bili osteceni...ako mogu radovi da se obavljaju nocu na jednoj lokaciji u gradu, trebalobi tako da bude i na ostalim lokacijama, a ne da gradjani budu uskraceni za isporuku vode u toku dana.Meni licno ne znaci nista cinjenica da cu imati vode u toku noci kada svi u kuci spavamo...bitno mi je da je ima u toku dana
Jovica Odgovori
Bravo! Uspeva vam da narod skupo placa nesto sto nema...
Mike Odgovori
Zaludni pop i jariće krsti, pa tako i vi s vašim komentarima, o stvarima o kojima nemate pojma....
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.