Komentara: 2
Pregleda: 4211

Radovi na autoputu kod petlje "Feketić", pravac prema Horgošu

23.06.2018. u 14:39h
Izvor: Subotica.com
Radovi na autoputu kod petlje "Feketić", pravac prema Horgošu

U vremenskom periodu od 25. juna u 16 časova (ponedeljak) do 6. jula u 16 časova, izvodiće se radovi na održavanju kolovoza, na delu državnog puta I A reda broj 1, u zoni petlje Feketić, leva kolovozna traka u smeru od Novog Sada ka Horgošu, saopšteno je iz preduzeća "Putevi Srbije"

U toku izvođenja radova, saobraćaj će biti preusmeren sa leve na desnu kolovoznu traku, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

U navedenom periodu će biti zatvorena naplatna stanica "Feketić" u smeru ka Subotici. Alternativni pravci, odnosno isključenja sa auto-puta su naplatna stanica „Bačka Topola“ i naplatna stanica „Vrbas“.

Mole se svi učesnici u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima puta i poštuju vertikalnu i svetlosnu signalizaciju koja će biti u funkciji tokom trajanja radova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4211
Povezane teme

radovi na putevima

subotica autoput

saobraćaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.