• Pregleda: 2759

Radovi na autoputu kod petlje "Feketić", pravac prema Horgošu

Radovi na autoputu kod petlje "Feketić", pravac prema Horgošu

U vremenskom periodu od 25. juna u 16 časova (ponedeljak) do 6. jula u 16 časova, izvodiće se radovi na održavanju kolovoza, na delu državnog puta I A reda broj 1, u zoni petlje Feketić, leva kolovozna traka u smeru od Novog Sada ka Horgošu, saopšteno je iz preduzeća "Putevi Srbije"

U toku izvođenja radova, saobraćaj će biti preusmeren sa leve na desnu kolovoznu traku, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

U navedenom periodu će biti zatvorena naplatna stanica "Feketić" u smeru ka Subotici. Alternativni pravci, odnosno isključenja sa auto-puta su naplatna stanica „Bačka Topola“ i naplatna stanica „Vrbas“.

Mole se svi učesnici u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima puta i poštuju vertikalnu i svetlosnu signalizaciju koja će biti u funkciji tokom trajanja radova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Imre Odgovori
Treba popraviti od Subotice do Novog Sada u Súbotici se sve naopako radi ????
Clown Odgovori
Radovi traju 35 godina,na autoputu. I nista se nije promenilo!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.