Komentara: 12
Pregleda: 9500

Radno vreme za vaskršnje praznike

16.04.2020. u 12:24h > 14:34
Izvor: Subotica.com
Za vreme vaskršnjih praznika, javna preduzeća, ustanove i drugi objekati od javnog značaja organizovaće svoj rad kroz dežurstvo. Neradni dani biće petak, 17. april, i ponedeljak, 20. april, a istovremeno će biti na snazi i produženi policijski čas, odnosno zabrana kretanja za sve građane od petka u 17 časova do utorka u 5 časova ujutro.
Radno vreme za vaskršnje praznike

Za predstojeće vaskršnje praznike, svi ogranci Apoteke Subotica će u petak raditi od 8 do 15 časova, dok će apoteka Ogranak 1 u prizemlju Gradske kuće raditi od 7:30 do 16 časova. Od subote do ponedeljka, radiće samo apoteka Ogranak 1 u periodu od 10 do 16 časova, a  sve ostalo vreme biće u pripravnosti dežurni magistar farmacije, koji će na poziv dežurnog lekara izdavati hitan lek u ovoj apoteci.

Od petka do ponedeljka, rad u Domu zdravlja Subotica biće organizovan kroz dežurstvo. Respiratorna trijažna ambulanta za prijem pacijenata sa respiratornim tegobama u Službi za specijalističko-konsultativnu delatnost (Harambašićeva 2), kao i Kol centar Doma zdravlja (024/552-791 i 065/91-85-597) radiće non-stop, odnosno svakog dana od 0 do 24 časa.

Za sve građane radiće ambulanta Ogranak 4 (Karađorđev put 55) svakog dana od 7 do 18 časova, dok će Služba za hitnu medicinsku pomoć (Petefi Šandora 24) dežurati non-stop, odnosno od 0 do 24 časa. Zdravstvena stanica u Bajmoku radiće od četvrtka u 18 časova do utorka u 7 časova ujutro, dok će zdravstvena stanica u Čantaviru raditi tokom svih dana praznika od 7 do 18 časova.

Dežurstvo će biti organizovano i u Službi za zdravstvenu zaštitu žena i dece (Đure Đakovića 14), te će Odeljenje pedijatrije raditi non-stop tokom svih dana praznika, dok će Odeljenje ginekologije dežurati u petak i ponedeljak od 7 do 18 časova.

Tokom svih dana praznika, Stomatološka služba obavljaće dežurstvo u zgradi Zubne poliklinike (Trg žrtava fašizma 16), u vremenu od 7 do 13 časova.

Zbog pripreme za vaskršnje praznike, sve "Idea" i "Roda" prodavniice radiće u četvrtak od 7 do 16 časova, dok će u petak biti otvorene od 8 do 16 časova. "Maxi" će u četvrtak raditi od 7 do 16 časova, a u petak od 8 do 16 časova. "Lidl" će u četvrtak i petak biti otvoren od 8 do 16 časova. "Trgopromet" će u četvrtak biti otvoren od 06:30 do 16:30 časova, a u petak od 07:30 do 16:30 časova. "Gomex" će u četvrtak raditi od 7 do 16:30 časova, a u petak od 7:30 do 16:30 časova. U subotu, nedelju i ponedeljak prodavnice neće raditi.

Građanima starijim od 65 godina biće omogućena kupovina u petak u periodu od 4 do 7 časova, a spisak prodavnica možete pogledati ovde.

Za vreme državnog praznika, Pozivni centar Gradske uprave koji snabdeva građane starije od 65 godina osnovnim životnim namirnicama i lekovima neće raditi od petka do ponedeljka. Utorak će biti prvi radni dan.

Pošte će u petak raditi od 8 do 11 časova, dok će u subotu, nedelju i ponedeljak građanima biti na raspolaganju pošte na graničnim prelazima koje rade non-stop. Od danas su privremeno zatvorene pošta na Graničnom prelazu Kelebija i pošta u Ljutovu.

Tokom predstojećeg praznika, JKP "Čistoća i zelenilo" radiće po izmenjenom režimu, te se u petak neće odvoziti smeće izuzev iz Bajmoka (leva strana iz pravca Subotice i naselje Rata), dok će se u ponedeljak redovno odvoziti komunalni otpad iz domaćinstava sa terena po ustaljenom režimu.

JKP "Parking" neće naplaćivati parkiranje u gradu od petka do ponedeljka.

Tokom predstojećeg državnog praznika, autobusi JP "Subotica-trans" neće saobraćati od petka do ponedeljka.

Veliki petak i drugi dan Vaskrsa biće neradni dani za sve zaposlene u Gradskoj upravi.

Usled produženja zabrane kretanja, Euro Petrol benzinske stanice u ponedeljak, 20. aprila, neće raditi. Izuzetak je pumpa na Segedinskom putu 76 koja radi non-stop, od 0 do 24 časa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 3 nedelje
Komentara: 12
Pregleda: 9500

Povezana vest

Povezane teme

neradni dani za praznike

Vaskrs

dežurstva za vreme praznika

radno vreme ambulante

državni praznik

radno vreme

radno vreme javnih preduzeća i ustanova

vaskršnji praznici

radno vreme apoteka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.