Komentara: 1
Pregleda: 4036

Radno vreme ustanova i preduzeća za Dan državnosti

14.02.2018. u 12:50h
Izvor: Subotica.com
Tokom obeležavanja Dana državnosti Republike Srbije, 15. i 16. februara, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će sugrađanima pružati usluge kroz dežurstva.
Radno vreme ustanova i preduzeća za Dan državnosti

Tokom 15. i 16. februara, Dom zdravlja Subotica radiće kroz dežurstvo. Dežurstvo u trajanju od 24 sata biće organizovano u ambulanti Službe za hitnu medicinsku pomoć (Petefi Šandora 24), kao i u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru. Služba za zdravstvenu zaštitu dece obavljaće dežurstvo u trajanju od 7 do 24 časa u Dečijem dispanzeru (Đure Đakovića 14), dok će stomatološka služba za decu i odrasle, dežurstvo obavljati u zgradi Zubne poliklinike (Trg žrtava fašizma 16), u periodu od 7 do 13 časova.

Apoteka Subotica takođe će raditi kroz dežurstvo. Za praznik državnosti, 15. i 16. februara, Apoteka Ogranak 1 (Gradska kuća) radiće non stop, dok će apoteke na Prozivci, Paliću, u Čantaviru i Bajmoku raditi od 8 do 13 časova. Apoteka Ogranak 2 (kod Sinagoge) dežuraće od 8 do 12 časova.

U vreme državnog praznika, JKP "Parking" neće naplaćivati parkiranje u gradu. Reklamacije i blagajna preduzeća takođe neće raditi tokom praznika.

Autobusi JP "Subotica-trans" će za vreme Dana državnosti, 15. i 16. februara, saobraćati po redu vožnje za nedelju.

JKP "Čistoća i zelenilo" će za vreme državnog praznika vršiti uslugu odvoženja komunalnog otpada po programu. Gradska Deponija će biti otvorena i dostupna sugrađanima po ustaljenom radu, dok blagajna preduzeća neće raditi.

Tokom Dana državnosti, Pošta u objektu "Univerexport" (Bajski put) radiće od 7 do 20 časova, dok će Pošta u "Rodiću" raditi od 8 do 20:30 časova. Pošte na graničnim prelazima "Horgoš" i "Kelebija" radiće non stop.

Svi trgovinski objekti će tokom prazničnih dana raditi uobičajeno. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4036

Povezana vest

Povezane teme

neradni dani za praznike

dežurstva za vreme praznika

radno vreme javnih preduzeća i ustanova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.