Komentara: 12
Pregleda: 10274

Radno vreme ugostiteljskih objekata

19.10.2013. u 20:50h
Izvor: Radio Subotica
Skupština grada usvojila je izmene Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih, zanatskih i trgovinskih objeketa. Odluka, koja je izazvala nezadovoljstvo ugostitelja, pre svega zbog skraćivanja radnog vremena za vikend, doneta je februara ove godine.
Radno vreme ugostiteljskih objekata

Usvojenim izmenama radno vreme petkom, subotom i državnim praznicima produžava se za sat vremena, odnosno do dva sata. Izuzetno, takvo radno vreme mogu da imaju i ugostiteljski objekti u stambenim i stambeno–poslovnim zgradama, ako pribave saglasnost stanara i uz odobrenje nadležnog Sekretarijata. Produžava se i radno vreme letnjih bašti.

Noćni ili disko barovi mogu da mogu da dobiju odobrenje za rad do 4 sata ukoliko se nalaze u zatvorenom prostoru, ako nisu u objektu u kojem se nalaze stambene jedinice i ukoliko nisu upisani kao legalni objekti u katastru nepokretnosti.

Uz odobrenje Sekretarijata, objektima brze hrane može se dozvoliti i drugačije radno vreme. 

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 10274
Povezane teme

radno vreme ugostiteljskih objekata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.