Komentara: 10
Pregleda: 9197

Radno vreme tokom praznika

22.12.2017. u 16:04h
Izvor: Subotica.com
Za vreme predstojećih verskih i državnih praznika, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će sugrađanima pružati usluge po izmenjenom radnom vremenu.
Radno vreme tokom praznika

JKP "Čistoća i zelenilo" u ponedeljak, 25. decembra, a potom i 1. i 2. januara, neće iznositi smeće na terenima, odnosno mesnim zajednicama koje su tih dana na rasporedu. Gradska Deponija će biti otvorena i dostupna sugrađanima po ustaljenom radu, dok će na dan Božića, 25. decembra, blagajna preduzeća biti zatvorena. 

JKP "Vodovod i kanalizacija" neće raditi u ponedeljak 25. decembra, prvog dana Božića po Gregorijanskom kalendaru, kao ni 8. januara, drugog dana Božića po Julijanskom kalendaru. U navedena dva dana, neće raditi ni blagajne preduzeća.

JKP "Pogrebno" za vreme božićnih i novogodišnjih praznika, odnosno 24, 25. i 31. decembra, kao i 1. i 7. januara neće pružati komunalne usluge, niti će održavati sahrane.

U ponedeljak, 25. decembra, dežuraće apoteka Ogranak 1 (prizemlje Gradske kuće) od 00 do 24 i apoteka Ogranak 18 (Prozivka) od 8 do 13 časova.

Po uobičajenom radnom vremenu, u ponedeljak, 25. decembra, radiće Pošte kod Željezničke stanice, u Mega Rodiću i na graničnim prelazima. Do 15 časova radiće Pošta u Prvomajskoj ulici, dok će do 13 časova raditi Pošte na Prozivci, preko puta benzinskih pumpi "Eko" i "Euro Petrol", na Paliću i u Ljutovu, a do 12 časova radiće Pošte na Karađorđevom putu, u Aleksandrovu, Malom Bajmoku, Velikom Radanovcu, Zorci, Radijalcu, Željezničkom naselju, u Bolnici, Bajmoku, Čantaviru, Novom i Starom Žedniku i u Univerexportu na Bajskom putu. Pošte u Gradskoj kući, Hajdukovu, Šupljaku, Bačkim Vinogradima, Đurđinu, Kelebiji, Tavankutu, Mišićevu i Bikovu neće raditi. 

Megamarket Rodić će u ponedeljak, 25. decembra, raditi po uobičajenom radnom vremenu. Trgoprometove prodavnice će biti otvorene do 12 časova, osim prodavnice 87 na Trgu Jakaba i Komora, koja neće raditi.

Pijace pod upravom JKP "Subotičke pijace" u ponedeljak, 25. decembra, biće otvorene od 6 do 15 časova.

JP "Subotica-trans" će na dane verskih i državnih praznika saobraćati prema sledećem redu vožnje:

  • Od 25. decembra do 10. januara, zbog raspusta u osnovnim i srednjim školama, neće saobraćati polasci koji saobraćaju tokom školske godine, a označeni su oznakom "Đ" u redu vožnje.
  • 25. decembra autobusi će saobraćati po redu vožnje za Radni dan. Otkazan je polazak u 6:30, koji saobraća na relaciji Subotica-Segedin, odnosno na relaciji Segedin-Subotica sa polaskom iz Segedina u 12:30.
  • 31. decembra autobusi JP "Subotica-trans" će saobraćati do 21:15. Poslednji polasci na gradskim linijama će saobraćati na sledeći način:
    • Linija 1a: polazak sa Kelebije opština u 21 čas saobraćaće do Novog naselja. Polazak sa Novog naselja u 21 čas saobraćaće do Kelebije opštine.
    • Linija 3: polazak sa Makove Sedmice u 21 čas saobraćaće do Bajskog puta. Polazak sa Bajskog puta u 20:40 saobraćaće do Makove Sedmice.
    • Linija 6: polazak sa Vikend naselja u 21:15 saobraćaće do Malog Bajmoka. Polazak iz Malog Bajmoka u 21:15 saobraćaće do Vikend naselja.
    • Linija 16: poslednji polazak iz Aleksandrova za Teslino naselje biće u 21:05, dok će poslednji polazak iz Teslinog naselja biti takođe u 21:05.
  • 31. decembra neće biti polazaka u prigradskom saobraćaju posle 21 čas.
  • 1. i 2. januara autobusi JP "Subotica-trans" će saobraćati po redu vožnje za nedelju.
  • 2. januara će, pored redovne linije Feketić-Subotica-Segedin, saobraćati i linija Subotica-Segedin sa vremenima polazaka 6:30 iz Subotice odnosno 12:30 iz Segedina.
  • 7. januara autobusi JP "Subotica-trans" će saobraćati po redu vožnje za nedelju.

Upravne kancelarije JKP "Stadion" neće raditi 24, 25. i 31. decembra, kao ni 1. i 2. januara. Tim danim neće raditi ni Gradski stadion, sportski tereni u Prvomajskoj i Stonoteniska sala. Gradsko klizalište neće biti na raspolaganju sugrađanima 1. januara, dok će po skraćenom radom vremenu do 12 časova, raditi u nedelju, 24. i 31. decembra. Sportsko-rekreativni centar "Prozivka" 24. i 25. decembra radiće do 15 časova, dok od 31. decembra do 7. januara neće raditi zbog godišnjeg održavanja. Hala sportova će biti zatvorena 31. decembra i 1. januara, a bazen "Dudova šuma" neće raditi samo 1. januara.

Gradska uprava, kao i Uslužni centar Grada Subotice, neće biti na raspolaganju sugrađanima u ponedeljak, 25. decembra i 8. januara, koji su proglašeni za neradne dane za sve zaposlene u Gradskoj upravi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 9197
Povezane teme

neradni dani za praznike

radno vreme

radno vreme javnih preduzeća i ustanova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.