Komentara: 5
Pregleda: 8720

Radno vreme tokom novogodišnjih praznika

29.12.2023. u 11:38h
Izvor: Subotica.com
Za vreme novogodišnjih praznika, javna preduzeća, ustanove i drugi objekti i usluge od šireg javnog interesa neće raditi ili će funkcionisati kroz dežurstva.
Radno vreme tokom novogodišnjih praznika

ODVOŽENJE SMEĆA

JKP "Čistoća i zelenilo" 1. i 2. januara neće vršiti uslugu odvoženja smeća iz domaćinstava. Takođe, tim danima neće raditi ni blagajna preduzeća.

GRADSKI PREVOZ

U nedelju, 31. decembra, autobusi JP "Subotica - trans" će saobraćati do 21h.

Poslednji polasci na gradskim linijama će saobraćati na sledeći način:

Linija 1a - polazak sa Kelebije opštine u 21h će saobraćati do Novog naselja. Polazak sa Novog naselja u 21h će saobraćati do Kelebije opštine.

Linija 3 - polazak sa Makove sedmice u 21h će saobraćati do Bajskog puta. Polazak sa Bajskog puta u 20:40h saobraća do Makove sedmice.

Linija 6 - polazak sa Vikend naselja u 20:30h saobraća do Malog Bajmoka. Polazak iz Malog Bajmoka u 21:15h saobraća do "Subotica-transa".

Linija 16 - poslednji polazak iz Aleksandrova za Teslino naselje će biti realizovan u 20h, dok će poslednji polazak sa Teslinog naselja biti u 20:10h.

Nakon navedenih polazaka autobusi neće saobraćati.

U nedelju, 31. decembra, nakon 21h neće saobraćati ni autobusi u prigradskom saobraćaju.

U ponedeljak i utorak (1. i 2. januar), autobusi JP "Subotica-trans" će saobraćati po redu vožnje za NEDELJU.

U ponedeljak, 1. januara 2024. godine, polazak u 5:25h na relaciji Subotica - Kelebija granica će umesto sa perona Međumesne autobuske stanice "Subotica" krenuti sa gradskog autobuskog stajališta "Autobuska stanica". Gradsko stajalište "Autobuska stanica" nalazi se ispred ulaza u zgradu autobuske stanice. Ostali polasci će saobraćati sa perona Međumesne autobuske stanice Subotica.

Linija Subotica - Segedin neće saobraćati 1. i 2. januara.

DOM ZDRAVLJA / AMBULANTE

Dežurstvo 31.12.2023. godine se organizuje na sledeći način:

Ogr-IV (Karađorđev put 55) će raditi  od 7 do 18 časova, nakon toga dežurstvo preuzima Služba za hitnu medicinsku pomoć (Petefi Šandora 24) do 7 časova narednog dana.

Služba za zdravstvenu zaštitu dece  (Đure Đakovića 14)  će raditi od 7 do 18 časova, а potom dežurstvo za hitne slučajeve od 18 časova do ponoći preuzima Služba za hitnu medicinsku pomoć (Petefi Šandora 24)

Stomatološka ambulanta (Trg žrtava fašizma 16) od 7 do 13 časova.

Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru organizovaće dežurstvo od 24 časa.

Dežurstvo 01.01.2024. i 02.01.2024. će se organizovati na sledeći način:

Ogr-IV (Karađorđev put 55) od 7 do 20 časova, nakon toga dežurstvo preuzima Služba za hitnu medicinsku pomoć (Petefi Šandora 24) do 7 časova narednog dana.

Služba za zdravstvenu zaštitu dece (Đure Đakovića 14)  će raditi od 7 do 20 časova, a potom dežurstvo za hitne slučajeve od 20 časova do ponoći preuzima Služba za hitnu medicinsku pomoć (Petefi Šandora 24)

Stomatološka ambulanta (Trg žrtava fašizma 16) od 7 do 13 časova.

Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru organizovaće 24-časovono dežurstvo.

POGREBNO / SAHRANE

Uprava JKP "Pogrebno" neće raditi od 31. decembra do 2. januara. Pogrebne usluge će biti dostune 31. decembra i 2. januara od 8 do 12h. Poslednjeg dana ove godine i prvog dana 2024. neće biti sahrana.

POŠTA

Prva dva dana u novoj godini pošte neće raditi, a dežurstvo će biti organizaovano na Graničnom prelazu "Horgoš", ekspozitura koja će, kao i inače, raditi 24 časa.

BIBLIOTEKA

Gradska biblioteka neće raditi od 30. decembra do 2. januara.

PIJACE

Mlečna pijaca, Zelenac, Teslina i Kvantaška pijaca u subotu (30. decembra) će raditi od 6 do 15h, u nedelju (31. decembra) i u utorak (2. januara) će raditi od 6 do 13h, a 1. januara pijace neće raditi.

TRGOVINE / SUPERMARKETI

Univerexportovi objekti će 31. decembra biti otvoreni do 18 časova, osim prodavnice u Ulici venac bratstva i jedinstva, za koju je nedelja neradni dan. Prvog dana nove godine svi maloprodajni objekti biće zatvoreni, a drugog će raditi od 8 do 20 časova.

Lidl i Maksi će 31. decembra raditi do 18 časova, 1. januara je neradni dan, a 2. januara će radno vreme biti uobičajeno.

PARKING

JKP "Parking" neće vršiti naplatu parkiranja 1. i 2. januara u zoniranim delovima grada, kao ni na zatvorenim parkinzima. Blagajna preduzeća takođe neće raditi.

TOPLANA

Blagajna i upravna zgrada preduzeća neće raditi 1. i 2. 

BAZENI, KLIZALIŠTE I SPORTSKI OBJEKTI

Gradsko klizalište u nedelju će raditi od 10 do 12h, u ponedeljak neće raditi, dok će u utorak raditi redovno.

SRC "Prozivka" će u nedelju raditi od 6 do 12h, a 1. i 2. januara neće raditi.

Bazeni u Dudovoj šumi u nedelju će raditi dvokratno od 6 do 7:30h, kao i od 11 do 14h, a u ponedeljak i utorak neće raditi.

Tereni u Prvomajskoj, Stonoteniska sala, Gradsko strelište i upravna zgrada JKP "Stadion" neće raditi od nedelje do utorka.

Hala sportova i Gradski stadion neće raditi u nedelju i ponedeljak, dok će u utorak biti obezbeđeno dežurstvo za sportiste.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 meseca i 2 dana
Komentara: 5
Pregleda: 8720
Povezane teme

novogodišnji praznici

radno vreme

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.