Komentara: 5
Pregleda: 6793

Radno vreme objekata, preduzeća i ustanova od javnog značaja za ponedeljak - 8. januar

08.01.2024. u 07:00h
Izvor: Subotica.com  / TV Subotica
Radno vreme objekata, preduzeća i ustanova od javnog značaja za ponedeljak - 8. januar

Što se tiče ambulanti, drugog dana Božića, 8. januara, radiće ambulanta na Karađorđevom putu, od 7 do 20 časova, nakon čega će, do 7 sati narednog dana, dežurati Služba za hitnu medicinsku pomoć. Služba za zdravstvenu zaštitu dece će raditi od 7 do 20 časova, nakon čega će do ponoći za hitne slučajeve dežurati Služba za hitnu medicinsku pomoć. Stomatološka ambulanta će primati pacijente od 7 do 13 časova. U zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru će biti organizovano 24-časovno dežurstvo.

Prodajni trgovinski objekti Univerexporta, Maksija i Lidla danas rade redovno radno vreme.

Autobusi „Subotica-transa” će u ponedeljak, 8. januara, saobraćati po redu vožnje za subotu. Linije Subotica-Beograd i Subotica-Segedin u ponedeljak neće saobraćati.

JKP „Parking” danas neće biti naplaćivati u zoniranim delovima grada, kao ni na zatvorenim parkinzima, a nećeni raditi blagajna preduzeća.

Drugi dan Božića pošta na graničnom prelazu Horgoš će biti otvorena non-stop.

JKP „Čistoća i zelenilo” će u ponedeljak, 8. januara, odvoziti smeće iz domaćinstava. Blagajna preduzeća neće raditi.

Preduzeće „Subotička toplana” je saopštilo da u ponedeljak blagajna neće raditi.

SRC Prozivka i Gradsko klizalište će drugi dan Božića raditi redovno, a ostali sportski objekti u nadležnosti JKP Stadion ili neće raditi ili će u njima biti organizovano dežurstvo za sportiste.

Gradska uprava 8. januara neće raditi.

Predškolska ustanova "Naša radost" radiće uobičajeno rano vreme, ali sa ograničenim kapacitetima.

 - Naši objekti radiće po uobičajenom radnom vremenu, ali sa ograničenim kapacitetom, odnosno, otvoreni smo i primićemo svu decu koja dođu u vrtić, i ne budu mogla da ostanu kod kuće sa roditeljima - ističe Veljko Vojnić, tehnički direktor PU "Naša radost".

Zoološki vrt na Paliću u ponedeljak će raditi redovno, od 9 do 15 časova.

Šalteri u zgradi aneksa Policijske uprave (zaprimanje zahteva i izdavanje ličnih dokumenta, registracija vozila) u ponedeljak će imati organizovano dežurstvo, međutim banka i pošta neće raditi te će biti komplikovanije sa plaćanjem (radi pošta na GP "Horgoš")

Izvor: Subotica.com / TV Subotica
Postavljeno pre 4 meseca i 1 nedelju
Komentara: 5
Pregleda: 6793

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.