Komentara: 0
Pregleda: 11496

Radno vreme javnih ustanova i preduzeća za vreme Božićnih praznika

23.12.2013. u 15:36h > 24.12.2013. u 10:16h
Povodom predstojećeg verskog praznika Božića po Gregorijanskom kalendaru pojedine ustanove i javna preduzeća organizovala su svoj rad u neznanto izmenjenom režimu kroz dežurstva i skraćeno radno vreme.
Radno vreme javnih ustanova i preduzeća za vreme Božićnih praznika

Dom zdravlja organizovao dežurstva

Ambulante Doma zdravlja, Dečiji dispanzer i Stomatološka služba, sutra će raditi do 17 časova. U sredu nijedna ambulanta u gradu i van grada neće raditi. Dvadesetčetvoročasovno dežurstvo će biti organizovano u Službi za hitnu medicinsku pomoć i u Bajmoku i Čantaviru. Dečiji dispanzer će dežurati od 8 do 20 časova a Stomatološka služba od 7 do 13 časova.

Više detalja u povezanoj vesti

Apoteka Subotica sutra do 17 časova, u sredu zatvoreno, dežurstvo ispod Gradske kuće

Svi ogranci Apoteke Subotica sutra rade do 17 časova a u sredu će biti zatvoreni . Dežuraće ogranak 1 u Gradskoj kući do četvrtka do 7.30.

Suboticatrans radi bez promena u lokalnom saobraćanju

Аutobusi Suboticatransa, sutra i u sredu, saobraćaće po redu vožnje koji važi za radni dan. U sredu i četvrtak, izostaće polasci na međunarodnoj liniji Subotica- Segedin.

Pošte će raditi uglavnom po redovnom radnom vremenu

Na dan Božića koji se proslavlja po Gregorijanskom kalendaru, pošte kod Željezničke stanice, u Rodiću i na graničnom prelazu, radiće po uobičajenom radnom vremenu. Pošta u Prvomajskoj će biti otvorena do 17 časova, na Prozivki, na Paliću i preko puta benzinskih pumpi Eko i Euro petrol do 13 časova, na Karađorđevom putu, u Aleksandrovu, Malom Bajmoku, Zorci, Makovoj sedmici, Radijalcu, u Bajmoku, Tavankutu, Čantaviru, Starom i Novom Žedniku do 12 časova. Pošte u Velikom Radanovcu, Keru, Šupljaku, Bačkim Vinogradima, Đurđinu, Hajdukovu, Kelebiji, Ljutovu, Maloj Bosni i Mišićevu neće raditi.

Bez odnošenja smeća samo u nekim Mesnim zajednicima i prigradskim naseljima

JKP "Čistoća i zelenilo" 25. decembra neće vršiti usluge odnošenja kućnog smeća iz Mesne zajednice Aleksandrovo; MZ "Zorka" i prigradskog naselja "Mala Bosna". Odvoženje kućnog smeća iz gore navedenih Mesnih zajednica obaviće se u subotu, 28. decembra. Sve ostale službe u JKP "Čistoća i zelenilo" u sredu radiće po režimu minimalnog procesa rada od 7 do 15 časova.

Pijace sutra rade redovno, u sredu skraćeno

Sve pijace koje su u nadležnosti Javno-komunalnog preduzeća "Subotičke pijace", sutra će raditi uobičajeno, a u sredu po prazničnom radnom vremenu, od 6 do 13 časova.

Trgopromet radi skraćeno, supermarketi većinom uobičajnjeno

Prodavnice Trgoprometa 1, 3, 87, i 61 sutra rade po uobičajenom radnom vremenu, dok će ostali maloprodajni objekti biti otvoreni do 18 časova. U sredu, sve prodavnice će raditi do 15 časova, osim prodavnice 87 koja će raditi po uobičajenom radnom vremenu i prodavnica 3 i 61, koje će biti zatvorene. Marketi Idea, Maxi i Rodić sutra i u sredu rade uobičajeno.

U utorak naplata parkinga do 16:30, u sredu besplatno na većem delu teritorije grada

Naplata i kontrola parkiranja u utorak (24.12.) obavlja se po skraćenom režimu, dok u sredu parkiranje na celoj teritoriji grada će biti besplatno.

Blagajne JKP "Vodovod i kanalizacija" rade uobičajnjeno

Blagajne JKP "Vodovod i kanalizacija" će u utorak i sredu raditi po uobičajenom radnom vremenu, od 7 do 15 časova.

Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 11496

Povezane vesti

Povezane teme

Suboticatrans

neradni dani za praznike

jkp čistoća i zelenilo

autobus

dom zdravlja subotica

novogodišnji praznici

dežurstva za vreme praznika

radno vreme ambulante

javni prevoz

odnošenje smeća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.