Komentara: 4
Pregleda: 12509

Radno vreme Javnih preduzeća i ustanova tokom novogodišnjih praznika i Božića

30.12.2013. u 12:03h > 15:22
Povodom predstojećih novogodišnjih praznika i obeležavanja Božića po Julijanskom kalendaru pojedine ustanove i javna preduzeća organizovali su svoj rad u neznanto izmenjenom režimu kroz dežurstva i skraćeno radno vreme.
Radno vreme Javnih preduzeća i ustanova tokom novogodišnjih praznika i Božića

Ambulante Doma zdravlja, Dečiji dispanzer i Stomatološka služba, sutra će raditi do 17 časova. Prva dva dana nove godine nijedna ambulanta u gradu i prigradskim naseljima neće raditi. Dežurstvo će biti organizovano u Službi hitne medicinske pomoći. Dečiji dispanzer će dežurati od 8 do 20 časova, nakon čega će pedijatar primati pacijente u Hitnoj pomoći. Dežurstvo u Zubnoj poliklinici će biti organizovano od 7 do 13 časova.

JKP "Čistoća i zelenilo" sutra (utorak) odnosi smeće iz domaćinstava po predviđenom rasporedu. Prvi i drugi dan nove godine, kućno smeće će se odnositi samo iz prigradskih naselja Bikovo, Đurđin, Stari i Novi Žednik i iz centra grada.

Svi ogranci Apoteke Subotica, sutra (utorak) će raditi do 17 časova. Do 3. januara od 7.30 dežuran će biti Ogranak 1 ispod Gradske kuće, dan kasnije (2. januara), od 7.30 do 13 časova dežurne će biti i apoteke u Bajmoku i Čantaviru.

Svi maloprodajni objekti Trgoprometa, sutra (utorak) će biti otvoreni do 18 časova, osim prodavnica 1, 3, 61 i 87, koje će raditi uobičajeno. Prvog dana nove godine,  prodavnice Trgoprometa neće raditi a 2. januara će sve biti otvorene. Idea sutra radi do 19 časova, dok je 1. januara neradni dan, a 2. će raditi po uobičajenom radnom vremenu. Maxi će sutra (utorak) biti otvoren do 18 časova a prva dva dana u 2014. neće raditi. Rodić sutra (utorak) radi do 18 časova, u sredu će biti zatvoren a u četvrtak radi uobičajeno.

Pošta u Prvomajskoj ulici, kod Željezničke stanice, preko puta benzinskih pumpi Eko i Europetrol, na Prozivki i na Paliću, sutra (utorak) će raditi do 17 časova a sve ostale po uobičajenom radnom vremenu. 1. i 2. januara, radiće samo pošte na graničnim prelazima, a drugog dana nove godine i pošta u Rodiću.

JKP “Vodovod i kanalizacija” Subotica obaveštava građane da zbog državnog praznika (Nova godina) i verskog praznika (Božić) neće raditi sledećim danima: 1. januara 2014. (sreda), 2. januara 2014. (četvrtak) i 7. januara 2014. (utorak). Svim ostalim danima blagajne preduzeća radiće kao i obično, svakog radnog dana od 7 do 15 časova.

U dane predstojećih praznika režim obavljanja prevoza na linijama JP "Subotica-trans" će biti sledeći: 31.12.2013. godine - zadnji polasci na svim linijama su u 21,00 čas, Međunarodna linija Subotica-Segedin neće saobraćati 1. i 2. januara 2014., Međunarodna linija Novi Sad-Subotica-Segedin neće saobraćati 1. i 2. januara 2014. godine.

Prva dva dana nove godine svi polasci na linijama JP "Subotica-trans" će saobraćati po nedeljnom redu vožnje. dok linija Subotica-Beograd u istom vremenskom periodu neće saobraćati. Polazak u 11,45 iz Subotice i povratak u 20,00 iz Novog Sada će saobraćati za vreme državnih praznika.

Međunarodna autobuska linija Subotica–Zagreb će saobraćati po ustaljenom redu vožnje petkom, subotom, nedeljom i ponedeljkom. Linija će takođe saobraćati i 6. januara. U utorak, 7. januara, svi polasci na linijama JP "Subotica-trans" će saobraćati po nedeljnom redu vožnje.

JKP ,,Parking” Subotica obaveštava građane da se utorak (31.12.) naplata i kontrola parkiranja obavlja po skraćenom režimu. Naplata i kontrola u prvoj (crvenoj), drugoj (žutoj), četvrtoj (plavoj) zoni i na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta će se vršiti do 16.30, časova, a na zatvorenom parkingu oko Mlečne pijace i u zelenoj zoni oko „Buvljaka“ do 12 časova. Odeljenje za reklamacije i blagajna će raditi skraćeno do 16,30 časova.

Prva dva dana u novoj godini, kao i 7. januara parkiranje na celoj teritoriji grada neće se naplaćivati, dok će 6. januara režim naplate parkiranja biće identičan onom od 31. decembra. U petak i subotu, 3. i 4. januara 2014. godine naplata i kontrola parkiranja vršiće se po ustaljenom radnom vremenu.

Gradska uprava grada Subotice u utorak 31. decembra 2013. i u ponedeljak 6. januara 2014. godine raditi do 12 časova. U skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji 7. januar 2014. godine u Gradskoj upravi je neradni dan.

Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 12509

Povezana vest

Povezane teme

neradni dani za praznike

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

radno vreme vodovoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.