Komentara: 7
Pregleda: 8945

Novogodišnje dnevno zagrejavanje u susret najluđoj noći

31.12.2013. u 10:55h
Tradicionalno dnevno zagrejavanje dešavaće se tokom današnjeg dana na mnogo lokacija u gradu, prvenstveno u užem delu centra grada. Većina ugostiteljskih objekata otvoriće širom svoja vrata i dpćekivati goste u novogodišnjem ritmu od ranih jutarnjih sati. Apelujemo na sve sugrađane da ne sedaju za volan u alkoholisanom stanju.
Novogodišnje dnevno zagrejavanje u susret najluđoj noći

Naši lutajući fotoreporteri kao i svake godine biće tamo gde su najveće gužve i gde je atmosfera u skladu sa povodom. Pozovite fotografa, priđite mu, ovekovečite momenat u društvu vama dragih osoba.

Za sve one koji će "najluđu noć" dočekati na Gradskom trgu, podsetnik na program dešavanja koja su predviđena na toj lokaciji, kao i satnica održavanja, možete da pogledate u povezanoj vesti.  Oni koji ne budu u mogućnosti da budu na Gradskom trgu, a interesuje ih atmosfera - jedan od načina da makar slikom budete u centru je naša kamera na Korzou.

Ukoliko vas interesuje šta se danas, sutra i prekosutra malo drugačije organizuje (parking, dežurstva medicinskih ustanova, autobuske linije,...) na nivou grada takođe pogledajte u povezanoj vesti.

Alkohol i vožnja automobila ne idu zajedno!

Apelujemo na sve sugrađane da ne sedaju za volan ukoliko su prethodno pili alkohol, ili osećaju neku vrstu nesigurnosti. Danas tokom čitavog dana se očekuje pojačana gužva, kako po ugostiteljskim objektima tako i na ulicama grada, a kako saznajemo biće i pojačana kontrola učesnika u saobraćaju, sa akcentom na povišenu alkoholisanost i nasilničku vožnju.

Iz PU Subotice poručuju da će patrole saobraćajne policije delovati na više lokacija u gradu i isključivati vozače iz saobraćaja ukoliko im se utvrdi nedozvoljena količina alkohola ili drugih opojnih supstanci.

Budite odgovorni prema sebi i drugima, ne sedajte za volan u alkoholisanom stanju! Ne dozvolite da jedna nesmotrena odluka pokvari dobar provod i užitak današnjeg dana.

Želimo vam lep provod tokom dana, a onda i nastavak tokom noći. Budite dobro raspoloženi i uživajte u svakom trenutku.

Srećnu Novu godinu i predstojeće praznike želi vam redakcija najposećenijeg subotičkog sajta.

Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 8945

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.