Komentara: 0
Pregleda: 1667

Radna akcija penzionera na Paliću

08.05.2015. u 13:08h
Izvor: Subotičke novine
U subotu, 9. maja, u mesnoj zajednici na Paliću, održaće se radna akcija uređenja parka za penzionere u ulici Splitska aleja kod ambulante.
Radna akcija penzionera na Paliću

- Zahvaljujući gradonačelniku smo došli na ovu ideju kako bismo uredili naše životno okruženje, obzirom da Palić ima 2 hiljade penzionera. Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže kako bi zajednički postigli još bolje rezultate u uređenju ovog parka - rekla je Slavica Tot Lučić, predsednik mesne organizacije penzionera Palića.

U akciju su uključeni Grad Subotica, JP „Palić-Ludaš”, Komisija za zaštitu životne sredine mesne zajednice Palić i penzioneri Palića. Najavljeno je da će se akciji pridružiti i penzioneri susednih mesnih organizacija kao i predstavnici izvršnih odbora penzionera iz Subotice.

Zborno mesto akcije je u dvorištu MZ "Palić" u 8 i 30 časova, a akcijaši bi trebalo da ponesu potrebne alatke i zaštitne rukavice za rad. Za sve one koji ih nemaju, pribor za rad obezbeđen je u mesnoj zajednici.

Nakon završene akcije, obezbeđen je ručak za sve učesnike uz druženje.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1667
Povezane teme

penzioneri

uređenje javnih površina

radna akcija

uređenje palića

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.