Komentara: 0
Pregleda: 2216

Radionicu na temu osnovnih principa ljudskih prava i razvoja modela pristupa hendikepu

23.08.2013. u 17:09h
Kancelarija za mlade u saradnji sa Udruženjem studenata sa hendikepom iz Beograda organizuje u sredu, 28. avgusta, jednodnevnu radionicu na temu osnovnih principa ljudskih prava i razvoja modela pristupa hendikepu.
Radionicu na temu osnovnih principa ljudskih prava i razvoja modela pristupa hendikepu

Projekat pod nazivom “Inkluzivna omladinska platforma Srbije”, sprovodi Udruženje studenata sa hendikepom, a finansira Ministrastvo omladine i sporta Republike Srbije.

Cilj radionice je da se sazna kakvim se problemima suočavaju lica sa hendikepom u savremenim tokovima društva. Radionica počinje u 10 časova i trajaće sve do 18 časova. Organizovana je pauza za ručak, a hrana i osveženje su obezbeđeni.

Molimo sve zainteresovane mlade koji žele da se više informišu o ovoj temi da kontaktiraju Kancelariju na mejl office@kzm.subotica.rs do utorka (27. avgusta) radi prosleđivanja prijave za radionicu.

Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2216
Povezane teme

kancelarija za mlade

lokalna kancelarija za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.