Komentara: 9
Pregleda: 3162

Radić: Sve manjine pozvane u vlast sa SNS

18.03.2014. u 16:45h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Srpska napredna stranka (SNS) pozvaće sve nacionalne manjine koje su ušle u parlament da budu učesnici buduće vlasti, izjavio je danas član Predsedništva SNS Gojko Radić.
Radić: Sve manjine pozvane u vlast sa SNS

On je, gostujući na subotičkoj Ju eko televiziji, rekao je da naprednjaci žele Savez vojvođanskih Mađara (SVM) kao partnera na svim nivoima i svim strukturama vlasti.

Radić, jedan od lidera subotičkog odbora SNS, koji sa SVM čini vladajuću koaliciju u Subotici, ocenio je da su obe te stranke u kampanji imale jedinstven cilj – evropske integracije i reforme u društvu.

On je rekao da naprednjaci od svog osnivanja imaju dobru saradnju sa SVM i podsetio da su u prethodnom periodu imali i zajedničku posetu Budimpešti, na osnovu čega je ocenio da će ta saradnja biti unapređena u budućnosti u obostranom interesu.

- Kroz samu kampanju je gospodin (Ištvan) Pastor rekao da nema ništa protiv da bude deo buduće vlasti sa SNS. To je nešto što je nama ulilo posebnu nadu i želju da očuvamo takve odnos sa SVM - om i sa nacionalnim manjinama – rekao je Radić.

On je izrazio nadu da će lider Stranke demokratske akcije Sulejman Ugljanin, sa svoja tri poslanika, biti deo buduće vlasti, kao i da će razgovori biti obavljeni i sa liderom Partije za demokratske delovanje Rizom Halimijem.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 10 godina i 12 časova
Komentara: 9
Pregleda: 3162

Povezana vest

Povezane teme

ištvan pastor

srpska napredna stranka

parlamentarni izbori

gojko radić

sns subotica

pokrajinska vlada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.