Komentara: 22
Pregleda: 7094

PZP: Postoji li u Subotici opozicija?

31.10.2016. u 12:39h
Izvor: GrO "Pokret za preokret"
Saopštenje Gradskog odbora Pokreta za preokret, u kojem se osvrću na rad gradske vlasti u poslednjih 100 dana, kao i pitaju da li postoji opozicija u novom skupštinskom sazivu, prenosimo u celosti.
PZP: Postoji li u Subotici opozicija?

Gradski odbor Pokreta za preokret u Subotici sa zabrinutošću konstatuje da se  nakon 100 dana od formiranja gradske vlasti i pola godine od održanih izbora, stanje u Subotici pogoršava iz dana u dan.

Posebno brine činjenica da je kritika takvog stanja u Skupštini grada praktično ugušena! Osim Mađarskog pokreta, sve ostale opozicione stranke ćutke prelaze preko nagomilanih problema koji se prvenstveno ogledaju u podeli plena između SNS-a i SVM-a.

Gradski odbor Pokreta za preokret javno pita da li je tačno da su pojedine opozicione stranke zarad javnih funkcija za njih i članove njihovih porodica prihvatili ulogu dekora subotičke Skupštine. Kako to da na brojne  probleme, poput stanja u gradskim preduzećima i gradskim službama, većina opozicionih stranaka zatvara oči.

- “Pokret za preokret je bio brutalno  onemogućen da učestvuje na lokalnim izborima i pored odluke Upravnog suda.  Sada je  jasno zašto. Istina o stanju u Subotici trebala je da bude daleko od očiju javnosti.  Pozivamo opozicione stranke  koje, osim Mađarskog pokreta, okreću glavu od problema da kažu da li su opozicija ili su deo vlasti. Građani Subotice nisu zaslužili ovako katastrofalnu vlast a ni licemernu opoziciju koja se, umesto da bude kritika i brana bahatoj vlasti, ponaša kao njen saučesnik”- ističe Darko Antelj, potpredsednik PO Pokreta za preokret.    

// kraj saopštenja

Izvor: GrO "Pokret za preokret"
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 22
Pregleda: 7094
Povezane teme

darko antelj

pokret za preokret

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.