Komentara: 25
Pregleda: 4201

"Putevi voća" kao turistička ponuda Subotice

20.12.2013. u 16:51h
Izvor: RTV City
U sklopu promocije Palića kao turističke destinacije, ali i ostalih turističkih potencijala Subotice i okoline, preduzeće „Park Palić“ otpočelo je u saradnji sa Tavankutskim Festivalom voća saradnju na projektu voćarskog turizma „Putevi voća“.
"Putevi voća" kao turistička ponuda Subotice

Projekat je započet štampanjem brošure na kojoj se nalaze informacije o proizvođačima voća, i vrstama koje se u ovim krajevima najviše gaje.

Subotica sa svojom okolinom poznata je kao bogat voćarski kraj, koji tokom cele godine u svojoj ponudi ima sezonsko voće, a ideja je zasnovana na povratnim informacijama od strane turista, koji su iskazali želju da pored brojnih kulturnih i istorijskih, ali i drugih znamenitosti i obeležja ovih krajeva, žele da upoznaju i poljoprivredne kapacitete, poput voćarstva.

"Putevi voća" kao turistička ponuda Subotice

Projekat „Putevi voća“ ima za cilj spajanje turista i proizvođače voća koji će im prikazati proces proizvodnje, pripremanja i odlaganja proizvoda, te ih povesti u obilazak plantaža, vinograda i voćnjaka.

Turisti će moći da izaberu lokacije poput; Palića, Hajdukova, Bačkih Vinograda, Tavankuta, Radanovca, Kelebije i Ljutova.

"Putevi voća" kao turistička ponuda Subotice

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 25
Pregleda: 4201
Povezane teme

Park Palić

putevi voća

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.