Komentara: 6
Pregleda: 2955
Foto

Putem konkursa Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam zaposleno četiri programera

20.08.2021. u 15:40h
Izvor: Subotica.com
Putem konkursa Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam zaposleno četiri programera

Putem konkursa Pokrajinskog sekreatrijata za privredu i turizam za zapošljavanje i samozapošljavanje posao je dobilo četvoro mladih programera. Oni će iskustvo u IT sektoru sticati u subotičkoj firmi "Erdsoft".

- Ovo je odličan primer mlade informatičke kompanije za koju je putem konkursa izdvojeno milion dinara za zapošljavanje četiri nova radnika sa teritorijie našeg grada. To je ono što želimo da razvijamo, da pomognemo osnivanje i razvoj informatičkih habova, kako bi što više mladih ljudi, koji su možda želeli da odu iz ovog grada ili zemlje, promenilo svoje mišljenje i ostalo ovde, da ovde rade i stvaraju porodicu. To je budućnost naše zemlje, a ovo što smo videli u ovoj firmi je ta budućnost o kojoj govorimo - poručio je Nenad Ivanišević, pokrajinski sekretar za privredu i turizam, prilikom obilaska kompanije. - Za zapošljavanje i samozapošljavanje ove godine je izdvojeno oko 42 miliona dinara, a posao je ovim putem našlo oko dve stotine ljudi. Želimo tim putem da nastavimo i u narednoj budžetskoj godini, pripremamo konkursne linije i zato nam je važno da čujemo reč i sugestije privrednika. Drago mi je da su Subotičani pokazali veliko interesovanje i uspešno konkurisali.

Putem konkursa Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam zaposleno četiri programeraTim preduzeća "Erdsoft" sada ima 21 radnika.

- Svaka kompanija ima svoje izazove, a u našoj profesiji najveći je naći kvalitetnog programera. Programerska profesija je takva da može da se radi sa bilo kog mesta, tako da se borimo sa celim svetom - istakao je vlasnik Daniel Erdudac. - Želimo da iskoristimo svaku priliku da svojim zaposlenima pružimo bolje uslove rada i zahvaljujemo Pokrajinskom sekretarijatu za privredu i turizam što je omogućio ovakve konkurse koji unapređuju poslovanje.

Izvor: Subotica.com
Pokrajinski sekretar Ivanišević u poseti preduzeću Erdsoft Pokrajinski sekretar Ivanišević u poseti preduzeću Erdsoft Pokrajinski sekretar Ivanišević u poseti preduzeću Erdsoft Pokrajinski sekretar Ivanišević u poseti preduzeću Erdsoft Pokrajinski sekretar Ivanišević u poseti preduzeću Erdsoft Pokrajinski sekretar Ivanišević u poseti preduzeću Erdsoft Pokrajinski sekretar Ivanišević u poseti preduzeću Erdsoft Pokrajinski sekretar Ivanišević u poseti preduzeću Erdsoft
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2955
Povezane teme

Nenad Ivanišević

erdsoft

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.