Komentara: 6
Pregleda: 2764

Put zatrpan smećem

11.12.2013. u 15:24h
Izvor: RTV Yueco
Poljoprivrednici koji imaju zemlju kod Pačirskog puta žale se da zbog nesavesnih građana imaju štete na svim kulturama koje poseju.Neko je juče na zemljanom putu pored Pačirskog puta istovario šut i smeće, pa vozači nisu mogli da prođu i prelazili su preko njiva. U komunalnoj policiji kažu da su i sami uočili problem i da će izdati nalog da se put očisti od smeća.
Put zatrpan smećem

Dragan Mijatov i Stipan Matatić godinama imaju probleme zbog štete koje im nanose nesavesni građani. Stalno imaju gubitke u prinosu pšenice, ječma i drugih kultura. Mijatov objašnjava da on od poljoprivrede živi i da svake godine ima velike štete, jer nesavesni građani bacaju šut i drugo smeće na put pored njegove parcele.

U komunalnoj policiji kažu da su primetili problem i pre nego što su ih građani obavestili. Deponija koja je stvorena će se očistiti i šut ukloniti.

Bez obzira što postoji tabla da je zabranjeno bacanje smeća zemljani put je pretvoren u pravu deponiju.U komunalnoj policiji dalje objašnjavaju da ukoliko nekoga zateknu na licu mesta da baca smeće plaća mandatnu kaznu od 2.500 dinara, po odluci o Komunalnom redu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2764
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.