Komentara: 8
Pregleda: 3404
Foto

Pušten u rad deo gasne mreže od "Pionira" do "Nove opštine"

11.10.2018. u 14:04h > 18:18
Izvor: Subotica.com
JKP “Suboticagas” pustilo je u pogon novoizgrađeni deo distributivne gasne mreže na potezu od Pionira do Nove opštine. Mogućnost da se priključe na gasnu mrežu dobiće nekoliko desetina poslovnih korisnika i stambenih zgrada.
Pušten u rad deo gasne mreže od "Pionira" do "Nove opštine"

Završeni su radovi na proširenju gasne mreže u dužini od 1,5 km, koja sada  obuhvata Lošinjsku ulicu, Senćanski put i Trg Lazara Nešića. Vrednost investicije je 9 miliona dinara.

- Važno nam je da obuhvatimo što više potrošača, tu imamo deset velikih poslovnih potrošača i trideset zgrada koje bi mogle da se priključe. Bitno je da širimo svoju mrežu i da ljudima obezbedimo da mogu da koriste naš gas - rekla je Ildiko Zedi, direktor JKP “Suboticagas”.

Pušten u rad deo gasne mreže od "Pionira" do "Nove opštine"

Investiranje preduzeća “Suboticagas” u proširenje gasne mreže, za zamenicu gradonačelnika Timeu Horvat, još jedan je dokaz  uspešne saradnje između  lokalne samouprave i javnih preduzeća.

- Bitno za Grad je da građani mogu da koriste ovu uslugu, ovako lepo vreme nas neće uvek služiti i mislimo da je jedan od alternativnih vidova grejanja upravo priključak na gasovodnu mrežu i da će to olakšati život naših sugrađana i poslovnih partnera - istakla je Timea Horvat.

Kako je najavljeno,  već sledeće nedelje trebalo bi da počene druga faza radova na proširenju gasne mreže u dužini od 700 m, koja će obuhvatiti Korzo i okolne ulice kao što su ulice Branislava Nušića, Ive Vojinovića, Cara Dušana, Braće Radić obostrano i Maksima Gorkog.  U okviru ove faze, radovi će se izvoditi dok god to vremenske prilike budu dozvoljavale.

Pušten u rad deo gasne mreže od "Pionira" do "Nove opštine"

Uoči početka grejne sezone, iz preduzeća “Suboticagas” poručuju potrošačima  da se cena gasa nije menjala, kao i da povećanje cene nije ni planirano.

Izvor: Subotica.com
Puštanje u rad novoizgrađenog dela gasne mreže od „Pionira“ do „Nove opštine“ Puštanje u rad novoizgrađenog dela gasne mreže od „Pionira“ do „Nove opštine“ Puštanje u rad novoizgrađenog dela gasne mreže od „Pionira“ do „Nove opštine“ Puštanje u rad novoizgrađenog dela gasne mreže od „Pionira“ do „Nove opštine“ Puštanje u rad novoizgrađenog dela gasne mreže od „Pionira“ do „Nove opštine“ Puštanje u rad novoizgrađenog dela gasne mreže od „Pionira“ do „Nove opštine“ Puštanje u rad novoizgrađenog dela gasne mreže od „Pionira“ do „Nove opštine“ Puštanje u rad novoizgrađenog dela gasne mreže od „Pionira“ do „Nove opštine“
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 3404
Povezane teme

gasovod

suboticagas

ildiko zedi

radovi na gasovodnoj mreži

timea horvat

gasovodna mreža

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.