Komentara: 11
Pregleda: 5560

Puno posla za Policijsku upravu Subotica

27.12.2012. u 15:28h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Subotička policija je podnela krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici protiv više lica, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela krađe i teške krađe.
Puno posla za Policijsku upravu Subotica

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili 32 krivična dela teške krađe i krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila prijave su podnete protiv D.M. (1993) i D.S. (1992), obojica iz Subotice.

Osumnjičeni se terete da su, u poslednja dva meseca, provaljivali u putnička vozila na teritoriji grada iz kojih su uzimali akumulatore, navigacije, komplete za prvu pomoć i torbe sa ličnim stvarima oštećenih. Predmete su prodavali, a dobijeni novac trošili za sopstvene potrebe.

Prijava je podneta i protiv A.D. (1983) iz Subotice, jer postoji osnov sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila. On je sa D.M. otuđio automobil, sredinom novembra, kojim su se vozili po gradu, a zatim ga ostavili i napustili mesto događaja.

Takođe, krivične prijave su podnete protiv M.K. (1985), R.S. (1988) i A.U. (1982), svi iz Subotice. Postoji osnov sumnje da su M.K., R.S. i A.U. provalili u dve firme, kuće i pomoćne prostorije u Subotici iz kojih su odneli kablove i razni alat, a zatim ih prodavali kao sekundarnu sirovinu. Policija je jedan deo predmeta koji potiču iz krivičnih dela pronašla, uz potvrdu oduzela i vratila vlasnicima.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 11
Pregleda: 5560
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.