• Pregleda: 5240

Puno posla za Policijsku upravu Subotica

Subotička policija je podnela krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici protiv više lica, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela krađe i teške krađe.
Puno posla za Policijsku upravu Subotica

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili 32 krivična dela teške krađe i krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila prijave su podnete protiv D.M. (1993) i D.S. (1992), obojica iz Subotice.

Osumnjičeni se terete da su, u poslednja dva meseca, provaljivali u putnička vozila na teritoriji grada iz kojih su uzimali akumulatore, navigacije, komplete za prvu pomoć i torbe sa ličnim stvarima oštećenih. Predmete su prodavali, a dobijeni novac trošili za sopstvene potrebe.

Prijava je podneta i protiv A.D. (1983) iz Subotice, jer postoji osnov sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila. On je sa D.M. otuđio automobil, sredinom novembra, kojim su se vozili po gradu, a zatim ga ostavili i napustili mesto događaja.

Takođe, krivične prijave su podnete protiv M.K. (1985), R.S. (1988) i A.U. (1982), svi iz Subotice. Postoji osnov sumnje da su M.K., R.S. i A.U. provalili u dve firme, kuće i pomoćne prostorije u Subotici iz kojih su odneli kablove i razni alat, a zatim ih prodavali kao sekundarnu sirovinu. Policija je jedan deo predmeta koji potiču iz krivičnih dela pronašla, uz potvrdu oduzela i vratila vlasnicima.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

11
DelijaNoviGrad Odgovori
Napisite vec jednom puno ime i prezime doticnih, a ne tu neke skracenice!
tetka Odgovori
Ima li još slova u azbuci kojima bi oznnačavali kriminalce? Svaka čast policijskoj upravi, a jao nama jer ako pratimo godine ovih kriminalaca vidimo da su sve mlađi i mlađi. Čija su to deca kada roditelji toliko nisu vodili računa o njihovom vaspitanju.
raznosac novina Odgovori
IME I PREZIME!!! AKO JE USTANOVLJENO DA SU ONI POCINILI ONDA MOGU I JAVNO DA SE BLAMIRAJU ZBOG POCINJENIH DELA!!!
mali Odgovori
Svaka cast ! dobra vest
Cepelin Odgovori
Ovi inicijali su komedija ,kao da citam necije registarske tablice :P
S2 Odgovori
Na žalost, zakon štiti i takve kao što su oni koje policija sumnjiči za krivična dela. Postoji tzv pretpostavka nevinosti, i zbog nje se ne objavljuju puna imena dok neko ne bude osuđen, tj. dok se krivica ne dokaže. Maloletnicima se uopšte ne objavljuju imena.
niko i nista Odgovori
a sta ce biti s drugim delom .......naravno nista..........neka plate njihovi roditelji sve sto je nestalo iz vozila u proslih godinu dana.......pa kad sve rasprodaju sve sto imaju.......pa da vidimo sta ce im ostati
... Odgovori
E sad lepo sa njima na prinudni rad,po mogućnosti što teži fizički rad,i tako jedno 5 godina ponaosob,minimum,da se lepo nauče kako pošteno da zarade "za sopstvene potrebe".
ozna Odgovori
Ako su prodavali u sekundarne sirovine,ispitati gde su prodavali! Mozda su to kradljivci sahti!?
rad Odgovori
ma na prinudni rad i da lepo zarade sve sto su pokrali, da lepo ljudima bude isplaceno ono sto su izgubili i kraj price.. mislim da treba dooobro da se narade da bi bi nadoknadili vrednost pokradenog ostecenim licima...
stormwatch Odgovori
Meni je izuzetno smesan ovaj naslov "PUNO POSLA ZA POLICIJSKU UPRAVU SUBOTICA"....urnebesno smesan. Uhvatili su 5 momaka za koje su znali mesecima da se bave tim stvarima i jadni su se svi toliko naradili da sad treba jedno 2 nedelje da zatvore celu policiju i odu na kolektivni godisnji odmor. Bas ih zalim.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.