• Pregleda: 5184

Pune ruke posla za saobraćajnu policiju i vatrogasce tokom protekle sedmice

Pune ruke posla za saobraćajnu policiju i vatrogasce tokom protekle sedmice

U periodu od 25. februara do 3. marta, na području Policijske uprave u Subotici, dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda. U pet saobraćajnih nezgoda jedna osoba je teže povređena i četiri osobe su lakše povređene, dok je u četiri saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 43 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdat je 631 prekršajni nalog i iz saobraćaja je isključeno 13 vozača, od kojih je za sedam vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici vatrogasne službe imali su 39 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
ACA Odgovori
Imaju prefinjen osećaj da ne budu tamo gde su potrebni , u vreme kad su potrebni . Kad se smrkne , izmile .
pticaca trkacica Odgovori
Nikad oh nema kad pijane bandere krenu na sve strane da nalecu na automobile.
Pitanje za razmišljanje Odgovori
Za 7 dana=631x40(prosečna kazna) =25240 eura + ove što šalju na Prekršajni = 43x 10.000 dinara=430.000=3500e....što sve ukupno iznosi minimum 30.000 eura za nedelju dana, što znači da nekad padne i do 50.000eura..... Da li postoji legalna firma koja toliko zaradi za nedelju dana? A da ima tako malo zaposlenih i skoro nikakvu tehniku? Saobraćajna policija je najveća i najjača firma u državi, rođaci....
šta reći
Tako i treba rođače,dok god se ponašamo vandalski,brzina,samo 2 minuta,četiri žmigavca gde mi se staje a ne gde mogu treba uzimati ono što je danas nažalost ljudima najvažnije a to je novac.Inače oni ne rade ni 1/10 od onoga što vandali za volanom rade po gradu,bez obzira na uzrast i pol.Menjamo zakone kako nam u tom momentu odgovara,ništa nas nije sram ni stid,samo znamo da se žalimo i da se pravdamo o laganju nebih ovaj put!
Petar Lakovic Odgovori
У таванкуту Деранац са још два Деранац тирао ауто,кад ето полиције! Нема Деранац возачку дозволу нити за једну категорију,још малко и више попио па надуво'! 12 сати задржавање у полицији,кад је ујутро дошао малко себи,а он код једне судијинце(довела га полиција из притвора) и она га лепо ребну 220000 динара казна + 240 сати рада у јавном интересу! Чисто да знате шта вас чека у року од 13 сати кад вас наватају и кад вас осуде!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.