Komentara: 49
Pregleda: 44371

Pucnjava i ranjavanje na Teslinom naselju

22.02.2014. u 17:13h
Izvor: RTV Yueco
U Policijskoj upravi u Subotici kažu da im je S.S. iz Subotice juče oko 16,30 časova prijavio da je napadnut vatrenim oružjem. U Opštoj bolnici u Subotici konstantovane su mu lake telesne povrede i pušten je kući. Uviđaj su obavili viši javni tužilac i policija. Policija intezivno traga za N.N. licem.
Pucnjava i ranjavanje na Teslinom naselju

Kako saznajemo S.S. (44) ranjen je hicem iz vatrenog oružja ispred porodične kuće u Teslinom naselju juče nešto posle 16 časova. U policiji kažu da intezivno tragaju za nepoznatim počiniocem, pošto im je S.S. prijavio da je napadnut, ali nije prijavio ko ga je napao. Prema nezvaničnim informacijama napadač je od ranije poznat ranjenom preduzetniku.

U Opštoj bolnici objašnjavaju da je S.S. kolima Hitne pomoći dovezen na Hitan prijem Opšte bolnice, gde mu je konstantovana prostrelna rada butine leve noge i zaostali geler u mekom tkivu. Primljen je na odeljenju Ortopedije i oporavlja se.

Policija i tužilac Višeg javnog tužilaštva odmah su izašli na teren i ustanovili da su oštećenom nanete lakše telesne povrede, zbog kojih je odmah prevezen u subotičku Opštu bolnicu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 49
Pregleda: 44371
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.