Komentara: 6
Pregleda: 9733

PU "Naša radost" organizuje Izložbu "Porodica - to je moja snaga"

13.05.2014. u 13:57h
Izvor: RTV City
Povodom Međunarodnog dana porodice, 15.maja, predškolska ustanova „Naša radost“ organizuje niz aktivnosti koje se odvijaju u atrijumu hotela „Galleria“.
PU "Naša radost" organizuje  Izložbu "Porodica - to je moja snaga"

Izložba pod nazivom „Porodica-to je moja snaga“ ima za cilj da prikaže radove dece koji su nastali u vrtićima „Naše radosti“ kao i članova njihovih porodica.

Tokom godine održavane su radionice a još dve očekuju mališane i ove nedelje. Za predstojeću Noć muzeja predviđena je lutkarska radionica „Pajac – naš novi član“.

„Pošto je jedan dan malo da bi se prikazale sve aktivnosti vaspitača, dece i njihovih roditelja u našim vrtićima, mi smo ovu manifestaciju proširili na nedelju dana. Sve aktivnosti održavaju se u hotelu Galleri. Pored ove izložbe na kojoj je prikazano puno radova iz 25 vrtića i 68 grupa održaćemo i stručni skup u četvrtak, 15.maja u hotelu Galleria, sa početkom u 16 sati.“ - izjavila je Ljubica Suturović, iz PU „Naša radost“.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 9733
Povezane teme

Naša Radost Subotica

izložba

naša radost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.