Komentara: 0
Pregleda: 2033

Prvi poraz rukometaša Spartaka u novoj sezoni

14.10.2013. u 11:11h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
U poslednjoj utakmici 5. kola rukometne Super lige koja je juče odigrana u Trsteniku, ekipa Napredka je savladala Spartak Vojput sa 27:25. Ovo je ujedno i prvi poraz Subotičana u ovogodišnjem prvenstvu. Utakmica je bila borbena i do samoga kraja rezultatski neizvesna, pošto su u poslednja dva minuta ekipe ušle sa nerešenim rezultatom.
Prvi poraz rukometaša Spartaka u novoj sezoni

Napredak je bolje otvorio utakmicu poveli su domaći sa 2:0, uzvratio je Spartak Vojput i izjednačio golovima Papića i Ćupića. Nova serija kruševljana je išla preko Miljkovića koji sa svoja dva gola donosi prednost 4:2. Subotičani su tada pojačali igru u odbrani i sa tri vezana gola preokrenuli na 4:5 u 11 minutu.

Usledio je period igre u kojoj je Napredak koristio svoje šanse a putari pogađali stative. Za pet minuta domaći prave seriju od 4:0 i dolaze do 8:5. To nije obeshrabrilo Spartak Vojput koji uskoro izjednačuje na 8:8. Do kraja poluvremena igrao se gol za gol, a poluvreme je završeno minimalnim vodstvom subotičana 13:14.

Napredak je vrlo brzo preokrenuo rezultat početkom drugog dela, 17:16. Razbranio se tada golman Cvetković koji je sa pet vezanih odbrana najzaslužniji što se domaćini nisu rezultatski odlepili. Usledio je period igre u kojoj su se ekipe smenjivale u vodstvu sve do 45 minuta kada su putari sa dva gola Pavlovića došli u prednost od 20:22.

U burnom i dinamičnom finišu sa puno isključenja, pogotovo Spartak Vojputa, bolje su se snašli domaćini koji izjednačuju na 24:24 dva minuta pre kraja. Postižu zatim tri gola u nizu i dolaze do velikih 27:24 u 59. minutu. Konačan rezultat postavio je Papić lob udarcem sa krila 27:25.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2033
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.