Komentara: 0
Pregleda: 2203

Prvi poraz rukometaša Spartaka na domaćem terenu

10.11.2013. u 10:11h
Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Rukometaši Spartak Vojputa doživeli su prvi poraz u Subotici u ovogodišnjem prvenstvu. Rudar je večeras bio raspoloženiji rival sa junakom na golu golmanom Zlatanovićem koji je zabeležio veliki broj odbrana među kojima su i četiri sedmerca i bio nerešiva enigma za putare. Na poluvreme Spartak je otišao sa dva gola zaostatka, da bi kraj meča dočekali sa minus 4, za konačnih 19:23
Prvi poraz rukometaša Spartaka na domaćem terenu

Nakon početnog rezultatskog izjednačenja u kojem su obe ekipe iskoristile svoje prve napade 3:3, domaći su uspeli po prvi put da se rezultatski odlepe. Posle dobre igre u odbrani Čupić pogađa mrežu a zatim i Jelić za prednost od 5:3.

U 17. minutu Jelić pogađa za 9:6. Došlo je tada do naglog opuštanja u igri domaćina posebno u fazi napada, što znalački koristi iskusna ekipa Rudara. Sa četiri gola u nizu, dva sa igračem manje, preokreću rezultat na 9:10. kapiten papić napkon je uspeo da prekine seriju gostiju i izjednači rezultat 10:10 u 24. minutu. Usledila su nova tri gola gostiju koje su postigli Ivanović, Milošević i Avramović za 10:13 u 28. minutu. Distola smanuje na 11:13, na žalost putara Jelić nije uspeo da savlada golmana Zlatanovića u poslednjoj sekundi prvog poluvremena sa sedam metara, tako da se na odmor otišlo sa dva gola prednosti gostiju.

RK "Spartak Vojput" je nešto agresivnije započeo drugo poluvreme. Uspeli su izabranici Branimira Zeljkovića da smanje na 13:14, da bi golom Čupića izjednačili na 15:15 u 43. minutu. Razigrao se tada iskusni Petrović uz večeras odličnog golmana Zlatanovića čijim odbranama i brzim realizacijam u napadu Rudar ponovo dolazi do osetnije prednosti 15:17.

Pokušali susubotičani da dođu do preokreta ali im to večeras nije uspevalo. Goman Rudara uspeo je da odbrani čak četiri šuta sa sedam metara čime nije dao nadu Spartak Vojputu za preokret. Na kraju zaslužena ali ipak visoka pobeda gostiju od 19:23.

Spartak Vojput - Rudar 19:23 (9:11)

U sledećem kolu Spartak Vojput gostuje ekipi Železničara u Nišu.

Izvor: Rukometni klub "Spartak Vojput"
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2203
Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.