Komentara: 8
Pregleda: 6959

Prve „Naša stvar kafanske karaoke” u Subotici

19.05.2015. u 16:37h
Izvor: Subotica.com
Prve "Naša stvar kafanske karaoke” u Subotici će biti održane u četvrtak, 21. maja sa početkom u 23:30 časova u "Gentlemans klubu".
Prve „Naša stvar kafanske karaoke” u Subotici

Ovo je odlična prilika za sve talentovane pevače, kao i one koji se tako osećaju, da izađu pred kafansku publiku i pokažu svoj talenat! Talenat i energija se cene, ali oni iskusni kažu da je u kafani najbitnija emocija, navodi se u saopštenju organizatora.

Svi zainteresovani učesnici će imati priliku da zapevaju neke od kultnih kafanskih hitova – na repertoaru će biti pesme Tome Zdravkovića, Tozovca, Silvane Armenulić, Gordane Stojićević, Miroslava Ilića i mnogih drugih.

Učesnici sami biraju pesmu kojom će se predstaviti publici, a žiri će svojim glasovima odabrati pobednika koji će se direktno plasirati u veliko finale koje će biti održano u junu u Beogradu.

Prve „Naša stvar kafanske karaoke” u Subotici


Nagrade za pobednike

Pobednik večeri osvojiće specijalnu nagradu „Kafansko veče za najbolje prijatelje”, kao i brojne poklone Jelen Piva, dok tri prvopasirana učesnika u velikom finalu očekuju iPhone 6+, GoPro kamera i laptop. Takođe, pobednici u superfinalu osvojiće i specijalnu nagradu „VIP poseta Guči”, za sebe i prijatelja po izboru.

Mehanizam takmičenja

Na večeri takmičenja, kao i dva dana pre početka takmičenja, prijavljenima će biti dostupan spisak pesama, koje je izabrao Organizator, kako bi prijavljeni kandidati blagovremeno izabrali koju će pesmu pevati. Ocene (od 1-10) uspešnosti izvođenja pesama davaće petočlani žiri Organizatora.

Žiri je sastavljen od tri predstavnika lokalnih medija, jednog predstavnika Organizatora (ili agencije Organizatora) i jednog predstavnika lokala u kom se takmičenje održava. U slučaju nepredviđenih okolnosti i otkazivanja nekog člana žirija, glasanje će obaviti preostali članovi (minimum 2 člana) ili njihovi zamenici. Žiri davanjem ocena bira tri najuspešnija takmičara koji ulaze u finale gde nastupaju sa novom pesmom po izboru takmičara, sa ponuđenog spiska muzičkih numera. Odluka o pobedniku takmičenja donosi se ponovnim glasanjem žirija (ovoga puta žiri daje ocene od 1-3) kao i uz pomoć glasa publike koji se dobija uz pomoć merača jačine buke. Merač jačine buke je softver koji uz pomoć zasebnog mikrofona koji se nalazi pored miksete meri količinu buke koju proizvodi publika svojim aplauzima i navijanjem prilikom izgovaranja imena svakog od takmičara od strane članova žirija. Softver ima svoje merne jedinice kojima iskazuje jačinu buke. Takmičar za koga je izmerena najjača buka dobija 3 poena, a najslabija buka dobija 1 poen. Sabiranjem poena žirija i merenjem buke dobija se redosled pobednika takmičenja.

Više detalja možete pogledati na ovom linku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 6959

Povezana vest

Povezano dešavanje

Povezane teme

gentlemens pub

karaoke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.