• Pregleda: 3920

Protekle sedmice sankcionisano 311 vozača

Protekle sedmice sankcionisano 311 vozača

U periodu od 28. novembra do 4. decembra 2016. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda. U pet saobraćajnih nezgoda, pet osoba je lakše povređeno, dok je u četiri saobraćajne nezgode pričinjena samo materijalna šteta.

U navedenom periodu, policija je podnela 67 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka, izdato je 311 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključeno 14 vozača, od kojih je za četiri vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 13 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
munkash Odgovori
policijska drzava.nista se nije promenilo od vremena milosevica. nema demokratije,postovanja prava ni nista.policija bi trebala da bude uzor.i da svoju delatnost obavljaju legalno i posteno.da sa ponosom nose svu svoju uniformu koja je namenjena za odredjenu svrhu.ovo sta vidjam je katastrofa i mene nisu ucili tako u auto skoli,kako se policija ponasa.oni ne rade na legalan nacin.
forest gamp Odgovori
Bilo bi interesantno da objavite podatak koliko ima ukupno takvih sankcija na
mesecnom nivou na celoj teritiriji SRB. - Zbog priliva u budzet
jozo bubnjar Odgovori
Svrha saobracajne policije :
normalne drzave - regulisanje saobracaja, pristupanje preventivnim merama radi izbegavanja udesa, prekrsaja itf
srbija - reketiranje, namerno nepreventivno reagovanje kako bi imali "opravdanih" razloga za haracenje... turci su bili male bebe u odnosu na ove nase legalizovane krimose

piih
Neko
Stvano ne razumem tu vasu potrebu da krivicu uvek svaljujete na nekog drugog. Sve sto treba da uradte je da se pridrazavate saobracajnih propisa pa nas niko ne moze kazniti.
S.R. Odgovori
Gospodo,ljudi,sugradjani.
14 iskljuceno iz saobracaja zbog alkoholisanosti..
OVO JE ZA SVEOPSTU OSUDU SVIH U SISTEMU.
U drzavama u kojoma se postuju zakoni ovo je RAVNO LUDOSTI zar je moguce, pa ti ljudi za volanom su ubice i sebe i drugih. Otreznimo se, molim Vas svi koji trebate da sprovodite zakone i polocija i sudstvo jednostavno morate naci resenje alkohol i volan za normalnog coveka nema nijedan opravdani razlog to mora da se spreci. Ima resenja kazne kazne preventiva molite upozoravjte najavljujte kontrole. Ko ovo ne spreci a moze a znaju se ko su ti organi i odgovorna lica koja moraju ovome stati na put.
munkash Odgovori
@ NEKO nisi u pravu! cak si ispran do maksimuma.ako je sve u redu sa tobom i tvojim vozilom ! zasto si zaustavljen? 2 i ono naj vaznije, ko te je zaustavio i na koji nacin?razumes da ima jasno propisan zakon na koji nacin saobracajna policija treba da funkcionise? ti to ovde vidjas mozda? i vi svi isti koji s osmehom skacete u zagrljaj pekarima koji vas zaustavljaju i pisu kazne i lazu da ste presli na crveno..
swano Odgovori
Propisno parkirani u suprotnom smeru i to na autobiskom stajalistu stvarno edukativno uticu na vozace! Gde su vam zuti prsluci? I tu je puna linija gde zaustavljate! Polukruzno okrenut auto na punoj liniji kolka je kazna za to e gde ja taj nacelnik i taj Okanovic?????
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.