Komentara: 8
Pregleda: 2735

Proširene liste za stipendije za studente i mlade talente

11.12.2023. u 14:36h
Izvor: Subotica.com
Usled finansijske stabilnosti gradskog budžeta gradonačelnik Subotice Stevan Bakić doneo je odluku da se proširi lista kandidata za studentske stipendije i izdvajanja za mlade talente.
Proširene liste za stipendije za studente i mlade talente

Naime, posle završenog konkursa koji je raspisao Grad Subotica, pored već 100 rangiranih studenata, stipendije će dobiti još 68 akademaca koji imaju 110 bodova. Takođe, uz 100 mladih talenata, Grad će pomoći još 135 dece, koja se nalaze na rang listi i ispunjavaju sve uslove.

- Tako će  ukupno 168  naših studenata narednih deset meseci dobijati po 10.400 dinara. Fondu za mlade talente, u kome je bilo tri miliona dinara, dodatno smo opredelili 945.000 dinara, što znači da će pored već rangiranih 100, pomoć dobiti još 135 dece – najavio je gradonačelnik Stevan Bakić. – Dodatna izdvajanja su bila moguća zahvaljujući dobrom planiranju i rukovođenju i uštedama u nekim stvarima. Lokalna samouprava brine o svojoj deci, jer su nam ona jako bitna a obrazovanje je jedna od najvažnijih oblasti našeg društvenog života.

Proširene liste za stipendije za studente i mlade talente

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 meseca i 3 nedelje
Komentara: 8
Pregleda: 2735
Povezane teme

stevan bakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.