Komentara: 3
Pregleda: 6084

Promotivna tribina Centra za osnovnu policijsku obuku

07.06.2013. u 15:42h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Sledeće srede, 12. juna, sa početkom od 17 časova u Subotici, u zgradi Nove opštine (ulica Trg Lazara Nešića broj 1, sala broj 1) održaće se promotivna tribina Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO).
Promotivna tribina Centra za osnovnu policijsku obuku

Tema tribine će biti način konkursa, proces selekcije kao i sama obuka Centra za osnovnu policijsku obuku sa prevashodnim ciljem promovisanja policijskog poziva među pripadnicima nacionalnih manjina, kako bi se isti u što većem broju zainteresovali za policijsku službu.

Triibina je besplatna i otvorena za sve zainteresovane.

CENTAR ZA OSNOVNU POLICIJSKU OBUKU

Prva generacija Centra prihvaćena je 19. novembra 2007. godine. Od blizu 5.000 kandidata, nakon svih testova i provera, odabrano je 130. Jedan od njih se nije odazvao pozivu.

Uslovi za život i učenje su dobri. Polaznici su smešteni u renovirane sobe. Obuka u Centru je koncipirana tako da podrazumeva mnogo učenja i odricanja. Za razliku od četvorogodišeg školovanja, osnovna policijska obuka je koncizna, efikasna i ekonomična - prilagođena načinu učenja odraslih. Ovde se izučavaju i usvajaju samo ključne veštine i znanja, a ona šira stiču se na specijalizovanim kursevima.

Više informacija na sajtu COPO-a.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 6084

Povezana vest

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.