Komentara: 1
Pregleda: 4038

Promotivna akcija Vodovoda

04.11.2011. u 17:34h
Izvor: RTV Yueco
Promotivna akcija Vodovoda

Subotički Vodovod do kraja godine je ponudio promotivnu cenu za priključenje domaćinstava na vodovodnu mrežu u Veliko Radanovcu. Priključak se može dobiti za 20.000 dinara stim da se odmah plati 10.000, a ostatak na tri jednake rate.

U Mesnoj zajednici Veliki Radanovac za sada se na vodovodnu mrežu priključilo 228 domaćinstava i 5 ustanova. U Mesnoj zajednici pozivaju građane da biskoriste povoljnosti koje nudi vodovod i priključe se.

Vodovod je u proteklih 15.godina izgradio 14 kilometara vodovodne mreže, što znači da 2/3 stanovništva ima gradsku vodu. Do sada meštani su imali velike probleme sa izlivanjem septičkih jama i zagađenjem bunara.

Do 14 časova 31.decembra stanovnici Velikog Radanovca mogu da podnesu zahtev za dobijanje priključka. Potrebno je da se u Vodovod donese papir da je kuća legalizovana ili u postupku legalizacije, zk uložak i kopija plana ne starija od šest meseci i odobrava se priključak.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4038
Povezane teme

jkp vodovod subotica

uvođenje kanalizacije i vodovoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.