• Pregleda: 2058

Promocija subotičke scene ekstremnih sportova

U organizaciji Kancelarije za mlade Grada Subotice, Kluba ekstremnog sporta “Spartak”, skejt tima “Kobazz” i Centra za razvoj vizuelne kulture iz Novog Sada sutra u subotičkom skejt parku (kod klizališta) sa početkom u 12h organizuje promociju subotičke scene ekstremnih sportova.
Promocija subotičke scene ekstremnih sportova

Na promociji će učestvovati vozači rolera, brdskih bicikli, BMX-a i skejta.

Atmosferi će, pored sportista doprineti i lokalni DJ, a samo druženje će biti zabeleženo kamerama. Od snimljenog materijala će se montirati emisija o ekstremnim sportovima i skejtbordingu u Vojvodini, koja će se premijerno emitovati na RTV Vojvodina u toku leta.

Skejteri kao i ostali poklonici ekstremnih sportova u Srbiji generalno su poprilično marginalizovana omladinska subkultura, što je polako počelo da se menja u proteklih nekoliko godina, kada u nekolicini gradova konačno počinju da se grade skejt parkovi.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
bona fide Odgovori
Vratite ih na zelenu fontanu jer su dobrim delom doprineli njenom urusavanju.
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
"Letećim" bajkom pa nebu pod oblake ili,zašto da ne,po nadnicu među krošnje u voćnjaku?...Eh,samo da nije povremeno tvrdog prizemljenja.

/www.youtube.com/watch?v=Z4ng0DfZLTs
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.