Komentara: 4
Pregleda: 5285

Promocija pijaca kroz manifestacije „Dani pijaca Srbije“ i „Ukusi tradicija“

29.05.2015. u 16:31h
Izvor: RTV City
Četvrta manifestacija “Dani pijaca Srbije” održaće se u Subotici od 4. do 7.juna na kraju šetališta na Radijalcu u organizaciji poslovnog udruženja “Pijace Srbije” i AD “Tržnica” Subotica. U istom terminu i na istom mestu, održaće se i V sajam domaće hrane, vina i rakije “Ukusi tradicije”. Obe manifestacije će biti svečano otvorene u petak, 5. juna u 11 časova.
Promocija pijaca kroz manifestacije „Dani pijaca Srbije“ i „Ukusi tradicija“

Ove godine na pomenutim manifestacijama će se sem dugogodišnjih saradnika domaćina AD “Tržnice” predstaviti oko 20 pijačnih uprava iz svih krajeva Srbije. Takođe je organizovan i prigodan kulturno-zabavni program.

Cilj ovogodišnje manifestacije “Dani pijaca Srbije” je da okupi proizvođače i prodavce domaće hrane sa pijaca u Srbiji i promoviše pijačnu delatnost. U prilog tome da pijace jesu veoma važan kanal distribucije voća i povrća, ali i domaćih proizvoda, govore i najnoviji podaci Republičkog zavoda za statistiku.

Na petom sajmu “Ukusi tradicije” učestvovaće oko 40 izlagača, tako da će na obe manifestacije učestvovati ukupno oko 70 proizvođača domaće i organske hrane, vina, rakija i rukotvorina.

Izvor: RTV City
Press: Manifestacija "Dani pijaca Srbije" u Subotici Press: Manifestacija "Dani pijaca Srbije" u Subotici Press: Manifestacija "Dani pijaca Srbije" u Subotici Press: Manifestacija "Dani pijaca Srbije" u Subotici Press: Manifestacija "Dani pijaca Srbije" u Subotici Press: Manifestacija "Dani pijaca Srbije" u Subotici Press: Manifestacija "Dani pijaca Srbije" u Subotici Press: Manifestacija "Dani pijaca Srbije" u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 5285

Povezana vest

Povezane teme

pijace

sajam ukusi tradicije

pijace srbije

zelena pijaca buvljak

ukusi tradicije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.