Komentara: 57
Pregleda: 17545

Promene na čelu javnih preduzeća, novi direktori i rotacije

28.04.2021. u 16:30h
Izvor: Subotica.com
Promene na čelu javnih preduzeća, novi direktori i rotacije

Gradsko veće na današnjoj, 20. sednici u aktuelnom sazivu, donelo je nekoliko rešenja koji se tiču rukovodilaca javnih preduzeća u nadležnosti lokalne samouprave.

Po ovim rešenjima novi V.D. direktora "Toplane" je Saša Petković (diplomirani ekonomista) koji je nasledio Predraga Bobića za kojeg se navodi da je juče podneo ostavku. Petković je bio pomoćnik direktora Opšte bolnice Subotica.

Do promena je došlo i na čelu preduzeća "Suboticatrans" i "Subotičke pijace". U ovom slučaju dva dosadašnja direktora, Aleksandar Aleksić i Dejan Ljubisavljević zamenili su funkcionerske pozicije pa je tako Aleksić zadužen za vođenje pijaca, dok je Ljubisavljević zadužen za autobuski prevoz.

Imenovanja na ove funkcije su na godinu dana, do sprovođenja novog konkursa.

Ova predložena kadrovska rešenja naći će se na narednoj sednici gradskog parlamenta koja je predviđeno da se održi 6. maja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 57
Pregleda: 17545

Povezane vesti

Povezane teme

predrag bobić

aleksandar aleksić

dejan ljubisavljević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.