Komentara: 2
Pregleda: 4207

Promena režima saobraćanja autobuskih linija 2 i 9 (24. april - 10. maj)

20.04.2015. u 19:21h
Izvor: Subotica.com
JP "Suboticatrans" saopštilo je informaciju za građane da će od petka 24. aprila do nedelje 10. maja 2015. godine biti potpuno zatvorena za saobraćaj Grabovačka ulica u delu od ulice Ferenca Sepa do ulice Nikole Demonje.
Promena režima saobraćanja autobuskih linija 2 i 9 (24. april - 10. maj)

U navedenom periodu autobusi na liniji 2 će saobraćati po redu vožnje za radni dan, ali će autobusi saobraćati na liniji 2a koja saobraća na relaciji Lifka - Jadran - Srpski šor.

Linija 2a će od Lifke saobraćati do Hale sportova uobičajenom trasom, a nakon toga će saobraćati Gorenjskom ulicom do Karađorđevog puta kojim će se kretati do Zorkine ulice. Od Zorkine ulice autobus se vraća u ulicu Proleterskih brigada odakle nastavlja uobičajenom trasom linije 2 odnosno 2a.

U navedenom periodu neće biti u upotrebi autobuska stajališta "Dudova šuma - groblje",  "Bazeni", "Somborska pruga", "Drvara" i "Padejska". 

Linija 9 će saobraćati od ATB Sever do Hale sportova uobičajenom trasom linije 9 odakle će ići privremenom trasom kroz Gorenjsku, Karađorđevim putem i Zorkinom ulicom. Vremena polazaka se neće menjati osim polaska u 7,25 koji će saobraćati 10 minuta ranije odnosno u 7,15 sa Srpskog šora.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4207
Povezane teme

Suboticatrans

autobuske linije

promena režima saobraćanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.