Komentara: 0
Pregleda: 1570

Prolećni sajam knjiga na otvorenom Ex libris

20.04.2010. u 01:59h
Izvor: Dnevnik "Danas"
Prolećni sajam knjiga na otvorenom Ex libris

Već tradicionalni sajam knjiga na otvorenom „Ex libris" otvoren je na prostoru kod Plave fontane ispred Gradske kuće u Subotici.

Organizator je subotička firma „Telos", a na sajmu učestvuju 23 izdavačke kuće, među kojima je dosta stalnih izlagača kao što su „Školska knjiga", „Kreativni centar", „Mono", „Manjana pres", „Laguna"... Ponuda knjiga je izuzetno bogata, od beletristike, preko psihološke i religiozne literature do tehničkih i praktičnih knjiga. Najbrojnije su tzv. popularne edicije, ali ništa manje nisu zastupljeni ni dobitnici književnih priznanja, od Nobela do domaćih nagrada. Ipak, kupovina na ovom sajmu je manja nego proteklih godina, s obzirom na to da je zbog krize opao i standard građana, pa se kupci retko odlučuju za više naslova kao ranije i pored popusta koji su izdavači i ovog puta ponudili ljubiteljima knjiga, a koji se kod nekih izdanja kreće i do 50 odsto. Ex libris traje nedelju dana.

 

Izvor: Dnevnik "Danas"
Postavljeno pre 14 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1570
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.