Komentara: 13
Pregleda: 6293

Prolećna akcija čišćenja grada počinje u ponedeljak

23.03.2018. u 15:35h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna prolećna akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz gradskih i vangradskih mesnih zajednica, započeće u ponedeljak, 26. marta, a trajaće sve do 19. juna, saopštilo je JKP "Čistoća i zelenilo".
Prolećna akcija čišćenja grada počinje u ponedeljak

U sklopu prolećnog komunalnog uređenja gradskih i vangradskih mesnih zajednica, JKP "Čistoća i zelenilo" postavljaće kontejnere, zapremine 5 metara kubnih, za sakupljanje kabastog otpada iz domaćinstava.

Kontejneri će se postavljati na lokacijama, po unapred utvrđenom programu, do 8 časova, a prazniće se između 13 i 15 časova ili 18 i 20 časova. Nakon uklanjanja kontejnera, interventna grupa JKP "Čistoća i zelenilo" uređivaće punktove.

Prolećnom akcijom čišćenja grada obuhvaćeno je 16 vangradskih i 18 gradskih mesnih zajednica, te je ovo prilika za sugrađane da na pravilan i bezbedan način odlože sav čvrst i kabasti otpad iz domaćinstava, koji se ne ubraja u kućno smeće.

Operativni raspored u kojem se određuju punktovi i vreme akcije možete pogledati ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 dana
Komentara: 13
Pregleda: 6293
Povezane teme

akcija čišćenja subotice

jkp čistoća i zelenilo

kontejneri

prolećno čišćenje

akcija prolećnog čišćenja

čišćenje naselja

sakupljanje kabastog otpada

kabasti otpad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.