Komentara: 23
Pregleda: 15893

Prolaznici zaustavili pljačkaša zlatare

25.11.2011. u 01:42h
Izvor: Press Online
Prolaznici zaustavili pljačkaša zlatare

Slučajni prolaznici ispred zlatare u centru Subotice juče su bili dobri „policajci" jer su sprečili nepoznatog razbojnika da pobegne sa ukradenim lančićem vrednim hiljadu evra.

Suvlasnik zlatare kaže da je juče oko 9.30 časova u radnju ušao mladić star oko 30 godina i da je imao kačket i naočare. Zanimali su ga lančići, pa je nakon probe odabrao jedan na koji je dodao veliki krst kao privezak.

- Tražio je da proba, nisam primetio da ima loše namere, čak sam mu okačio lančić oko vrata. Lopov se okrenuo prema ogledalu, a onda se dao u beg. Potrčao sam za njim, vičući prolaznicima da ga zaustave. Kad sam bio na nekoliko metara od njega, ispao mu je nož iz džepa i tek tada sam shvatio da je pravi razbojnik. 

Vikao sam prolaznicima da ga zaustave, nekolicina je to i pokušala. Naleteo je na čoveka za koga sam posle čuo da je bokser, koji ga je sapleo - priča suvlasnik zlatare I. A., koji je dobio nazad lančić.

Razbojnika građani nisu uspeli da zadrže do dolaska policije.

T. Aleksić

Izvor: Press Online
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 15893
Povezane teme

pljačka

pljačka zlatare

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.