Komentara: 8
Pregleda: 2882

Program za Prvi maj

20.04.2010. u 18:42h
Izvor: RTV Yueco
<p>Prvi maj na Paliću je prvorazredna turistička manifestacija kojom se zvanično otvara turistička sezona. I ove godine na Paliću će da bude postavljen veliki Luna park,bazar rukotvorina i va&scaron;ar starih zanata, kao i poseban program za mlade "Trenčtaun".</p>
Program za Prvi maj

Organizuju se i razni sportski i kulturno-zabavni sadržaji koji decenijama privlače veliki broj posetilaca.Prvi maj na Paliću je turistička manifestacija, koja traje dva dana, a kojom će zvanično biti otvorena 165. turistička sezona. Tada Palić postaje veliki luna park, restoran sa bezbroj roštilja i kotlića i bazar rukotvorina. Ove godine je organizator preduzeće "Park Palić".

Prvog maja biće i nekoliko koncerata. Na Muškom štrandu će se održati koncert od 16 do 19 časova na kome će nastupiti Gabor Lenđel i druge grupe.Drugog maja u isto vreme održaće koncert pop muzike na letnjoj pozornici nastupiti Kati Kovač i Tamara Benčik.Na liniji broj 6 polasci autobusa "Subotica -transa" će biti pojačani, kao i polasci šinobusa i vozova za Palić.Samo sa propusnicama moći će se parkirati u ulici Jožefa Hegediša i Splitskoj aleji, na parkingu kod Male gostione.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 2 nedelje
Komentara: 8
Pregleda: 2882
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.