Komentara: 2
Pregleda: 3888

Proglašeni pobednici Simensovog konkursa

19.10.2013. u 20:42h
Izvor: RTV Yueco
Simensov likovni konkurs za decu „Vetar + vetrenjača = Struja“, koji je kompanija organizovala povodom proslave jubileja - deset godina uspešnog poslovanja fabrike za proizvodnju vetrogeneratora u Subotici, odlukom žirija dobio je svoje pobednike.
Proglašeni pobednici Simensovog konkursa

Kako je saopšteno iz ove kompanije, autor pobedničkog rada u kategoriji predškolskog uzrasta nacrtao je Petar Jovičić (6) iz Subotice, dok je za najbolji rad u kategoriji uzrasta od 7 do 10 godina izabran rad Nine Furtsner (7) sa Palića. Za najkreativnije rešenje likovnog konkursa, uzrasta od 10 do 14 godina, odabran je rad Danice Milanović iz Knjaževca, koja ide u sedmi razred osnovne škole.

Simensov likovni konkurs za decu je trajao od 22. jula do 1. septembra 2013. godine, i tom prilikom je pristiglo 85 likovnih radova, koje je ocenjivao stručni žiri u sastavu slikara i pedagoga, Miroslava Jovančića, Đerđa Baroša (György) i Hunora Đurkovića (Gyurkovics).

Tema likovnog konkursa „Vetar + Vetrenjača = Struja“ bila je vezana za proizvode koji se već deset godina prave u fabrici u Subotici, vetrogeneratore, i pružila je mogućnost deci da iskažu svoje emocije, saznanja i poimanje vetra kao obnovljivog izvora energije.

Kompanija Simens spremila je vredan poklon pobednicima, Siemens eksperimentalni set, u vrednosti od po 250 evra, sa namerom da motivišu mališane na istraživanje i edukaciju.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3888
Povezane teme

Siemens

Simens

Simens Subotica

simens srbija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.