Komentara: 14
Pregleda: 6509

Produženo vreme naplate parkinga od ponedeljka

31.10.2019. u 11:56h > 15:16
Izvor: Subotica.com
Iako će Odluka o produženom vremenu naplate parkinga stupiti na snagu u petak, 1. novembra, ona će se primenjivati tek od ponedeljka, 4. novembra, zbog obeležavanja verskog praznika Svi sveti.
Produženo vreme naplate parkinga od ponedeljka

Kako objašnjavaju iz JKP "Parking", parking se neće naplaćivati u petak, 1. novembra, ali će sve table sa obaveštenjima o produženom vremenu naplate parkinga biti zamenjene u noći između 31. oktobra i 1. novembra, kako bi vozači na vreme bili obavešteni o izmenama.

SKUPLJE PARKIRANJE U VIŠE ZONA - Od 1. decembra sledi i povećanje cena parkiranja automobila u "zelenoj zoni" kod Buvljaka, zatim parkiranja autobusa u "žutoj zoni" i na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta, kao i parkiranja kombi i dostavnih vozila u zatvorenom sistemu kod Mlečne pijace.

- Na otvorenim parkinzima naplata se produžuje za sat vremena, pa će se naplata umesto do 20 časova vrštiti do 21 čas, a na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta za dva sata, odnosno do 23 časa. Međutim, s obzirom na našu višenacionalnu sredinu i specifičnosti koje ona donosi sa sobom i našeg poštovanja prema njoj, u petak, 1. novembra, nećemo naplaćivati parking, ali već u subotu hoćemo, do 14 časova, jer vikendom nije promenjeno vreme naplate. Dakle, Odluka stupa na snagu od ponedeljka, 4. novembra - kaže Neda Tešović, referent za odnose s javnošću u JKP "Parking".

Iz preduzeća podsećaju vozače da će vreme naplate parkinga subotom ostati nepromenjeno, odnosno do 14 časova, dok se nedeljom i praznicima parkiranje, kao i do sada, neće naplaćivati.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 6509

Povezana vest

Povezane teme

jkp parking subotica

naplata parkinga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.