Komentara: 13
Pregleda: 8861

Prodaja polovnih automobila manja za 60 odsto

19.11.2013. u 15:19h
Izvor: RTV Yueco
Prodaja polovnih automobila na autoplacevima u odnosu na prošlu godinu opala je i do 60 odsto zbog male kupovne moći građana. Čak i oni što potražuju automobile biraju manja vozila, odnosno male potrošače, po ceni od najviše 3000 eura. Iako kupci kažu da kod kupovine automobila uglavnom ne znaju kakvo je njegovo pravo stanje, trgovci na auto placu kažu da je najsigurnije kod njih kupiti auto, jer su vozila birana i selektovana u inostranstvu, iako su i ti automobili prošli izvesnu kilometražu i ne mogu biti kao novi.
Prodaja polovnih automobila manja za 60 odsto

Zoran Papiš prodao je nedavno svoj automobil i sada želi da kupi novi za sebe i svoju porodicu. Iako Zoran traži automobil sa servisnom knjižicom, kaže da je to maltene nemoguće naći i ističe da uvek postoji doza straha od toga kako će se vremenom pokazati auto za koji je izdvojio nekoliko hiljada eura.

Iako polovni, na određenim, što znači ne na svim, auto placevima nalaze se automobili koji su pažljivo birani u inostranstvu, odnosno nisu havarisani. Samim tim kupac mora biti svestan da auto ne može biti u perfektnom stanju kao novi automobil, ali isto tako to ne znači da automobili nisu dobri za naše uslove. Iako je cena automobila poprilično pala u poslednjih nekoliko godina, isto je opala i prodaja, zbog male kupovine moći građana.

I pored toga što je prodaja u velikoj meri opala, prodavci kažu da tek im tek dolazi loš period za prodaju automobila, a to je zima, kada građani imaju najveće izdatke, pa o automobilima retko razmišljaju.

Ukoliko imate interesovanja za ovu temu, možete posetiti i najposećeniji sajt koji se bavi kupoprodajom polovnih vozila: www.polovniautomobili.com 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 8861
Povezane teme

polovni autobomili

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.