Komentara: 0
Pregleda: 3955

Privremena promena trase autobuskih linija 1/1a i 8 od srede

13.04.2021. u 23:20h
Izvor: Subotica.com
Zbog havarije na vodovodnoj mreži, u ulici Otmara Majera, od srede pa do završetka radova, doći će do promene u trasama linija 1/1a i linije 8 u naselju “Ker”, saopštilo je preduzeće "Subotica trans".
Privremena promena trase autobuskih linija 1/1a i 8 od srede

Autobusi na liniji 1/1a će, umesto ulicama Pačirski put i Otmara Majera, saobraćati Bajnatskom ulicom do Beogradskog puta kojim će se kretati, trasom linije 16, do ulice Aksentija Marodića. Ulicom Aksentija Marodića saobraćaju do ulice Starine Novaka odakle saobraćaju uobičajenim trasama linija.

Stajalište “Bolnica” u Izvorskoj ulici kao i stajališta "Pačirski put" i “Dušana Krnjajskog” neće biti u upotrebi. Stajalište „Pijaca-Novo naselje“ će biti izmešteno u ulicu Aksentija Marodića.

Linija 8 će saobraćati ulicom Sergeja Jesenjina do Pačirskog puta gde će skrenuti levo prema “Bolnici” a nakon stajališta “Bolnica” nastaviće trasom linije 16, u pravcu Aleksandrova, do ulice Aksentija Marodića odakle će nastaviti uobičajenom trasom linije 8 u Novom naselju.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 dana
Komentara: 0
Pregleda: 3955
Povezane teme

Suboticatrans

sutrans

autobuske linije

saobraćanje autobusa

autobuska linija 1

autobuska linija 1/1a

promena trase gradskog autobusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.