• Pregleda: 2526

Privremena promena trasa saobraćanja autobuskih linija

Od sutra (petak) do završetka radova u ulici Maksima Gorkog doći će do izmene trasa prigradskih linija, saopšteno je danas iz Suboticatransa.
Privremena promena trasa saobraćanja autobuskih linija

Autobusi na prigradskim linijama za Bajmok, Tavankut, Dušanovo, Đurđin, Novi Žednik će saobraćati od međumesne autobuske stanice "Subotica", Senćanskim putem do  ulice Maksima Gorkog, odakle će  Štrosmajerovom ulicom saobraćati do stajalište "Lifka".

Autobusi na prigradskim linijama će koristit stajalište "Patrija" za prijem putnika. Stajalište "Mešc"  neće biti u upotrebi. Poslednji polasci na navedenim linijama će saobraćati prema važećem redu vožnje u 22,30 časova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
merhaba Odgovori
I dalje apsolutno nema smisla što linija 16 ne može proći Štrosmajerovom, odatle do Lifke pa da izađe kod vatrogasaca i tako izostavi manji deo centra. Broj putnika koji čekaju 16ku na stanicama gde trenutno ne saobraća (zbog njihove neobaveštenosti) je poprilično velik.
earthworker Odgovori
ja vidim da su sve nesto pregradili ali ne vodim gde se i radi nesto.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.