Komentara: 2
Pregleda: 4000

Privremena promena saobraćanja autobuskih linija u nedelju

07.08.2015. u 11:41h
Izvor: Subotica.com
U nedelju 09.08.2015. godine, zbog zatvaranja ulica Matije Gupca, Matka Vukovića, Trga žrtava fašizma, Petefi Šandora i Sečenji Ištvana, doći će do izmena na trasama gradskog i prigradskog saobraćaja.
Privremena promena saobraćanja autobuskih linija u nedelju

Zbog obeležavanja "Dužijance", u katedrali Svete Terezije Avilske, autobusko stajalište "Lifka" će biti zatvoreno, odnosno neće biti u upotrebi u periodu od 9 do 13,30 časova - do prolaska povorke do Trga slobode.

U navedenom periodu autobusi će saobraćati sledećim trasama: linija 1/1a - od Preradovićeve ulice će produžiti pravo u Zagrebačku ulicu odakle nastavlja ulicom Maksima Gorkog i Senćanskim putem odakle se vraća na redovnu trasu. Stajališta "Jadran", "Higjenski zavod", "Crnojevićeva" kao i stajalište "Sinagoga" neće biti u upotrebi.

Autobusi će umesto zatvorenih stajališta koristiti stajališta "Patrija", "Pošta", "Tehnička škola": linija 2a, 4a kao i 8a će saobraćati do Međumesne autobuske stanice. Linija 3 i linija 6 će saobraćati Zagrebačkom ulicom odakle će se vratiti na uobičajenu trasu linije 3 odnosno linije 6. U navedenom periodu neće biti u upotrebi stajalište "Matija Gubec".

Umesno stajališta "Matija Gubec" putnicima će na raspolaganju biti stajalište "Tehnička škola".

Prigradske linije za Bajmok i Tavankut će umesto stajališta "Lifka" stajati na stajalištu gradskog saobraćaja "Sarvaš". Po završetku obeležavanja "Dužijance" autobusi će saobraćati uobičajenim trasama linija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4000
Povezane teme

Suboticatrans

izmene u redu vožnje autobusa

autobus

red vožnje autobusa

javni prevoz

autobuska stajališta

autobuske linije

saobraćanje autobusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.