Komentara: 17
Pregleda: 8626

Privedeno šestoro lica zbog krađa u Subotici i na Paliću

11.02.2013. u 16:11h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Subotička policija je podnela krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu protiv šest lica, zbog postojanja osnova sumnje da su u poslednja tri meseca, izvršili 31 krivično delo krađe i jedno krivično delo teške krađe.
Privedeno šestoro lica zbog krađa u Subotici i na Paliću

Osumnjičeni maloletnici od 16 i 17 godina, terete se da su sami ili u zajednici sa Č.H. (1984) iz okoline Subotice, na području užeg centra grada i Palića, otuđili 23 bicikle koje su zatim prodali nepoznatim osobama. Takođe, oni se sumnjiče i da su u toku januara dva puta provalili na brod koji se nalazi usidren na Paliću i iz njega odneli razne predmete, pričinivši materijalnu štetu u iznosu od 125.000,00 dinara.

Osnovano se sumnja da su njih trojica jednom, a Ž.K. (1976), Z.B. (1982) i P.K. (1986), svi iz okoline Subotice u pet navrata, na parceli koja se nalazi na Paliću i pripada firmi ’’Ljutovo’’ AD, vadili drvene stubove i žicu, koje su zatim prodavali.

Sve predmete koje je policija pronašla kod izvršilaca vraćeni su vlasnicima.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 17
Pregleda: 8626
Povezane teme

Policija Subotica

hapšenje

krađa

krađa bicikala

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.